Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek nálad nagy problémák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek nálad nagy problémák kedves hölgyek ?

Figyelt kérdés

Melyik miatt lenne offos egy férfi számodra. Azt is fejtsd ki hogy miért!

- Ha csak 178 cm

- mondjuk 80,85,90,95,100 vagy több kg

- tapasztalatlan 25 év felett

- szakmunkása vagy érettségije van azaz nem diplomás

- nincs autója vagy olcsó régi van neki pl Skoda , Opel , Suzuki .., plusz 20 éves járgány

- nincs jogsija se és nem is szeretne vagy nincs pénze rá

- albérletben lakik

- önkormányzati lakásban lakik

- szüleivel vagy haverral vagy testvéreivel lakik

- 250-350 nettó keresete van

- nem beszél idegen nyelveket

- nem akar vagy nincs pénze nyaralni /külföldre utazni

- nem jár diszkóba , fesztiválokra , moziba , színházba > sehova csak dolgozni

- nem jár fodrászhoz , lóg a buszon mert sajnálja ra a pénzt

- nem érdekli a divat , ruhái olcsóak , nem érdekli a felvagas , interneten mutogatás (de nincs is mit)

2024. máj. 19. 11:55
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
100%

Válaszaid alapján egy megkeseredett éppen csak megél hónapról hónapra ember lehetsz.

Biztosan nem lennék veled kapcsolatban.

2024. máj. 19. 12:42
 32/68 anonim ***** válasza:
85%

No igen, a jó munkához a jó tanulás vezet és ez sokakat elriaszt. Kár érte, de mindegy.

Ezek a hobbik milyen formában valósulnak meg, illetve miért nem ismerkedsz általuk?

(#16, #26)

2024. máj. 19. 12:42
 33/68 anonim ***** válasza:
78%

30

Ahha. Csak akkor igy a legtobb novel nem fogsz összeilleni. Mivel a nők tobbsege imád utazni, neked viszont nincs rá pénzed!

2024. máj. 19. 12:45
 34/68 anonim ***** válasza:
38%
Ezoterika... kezdem azt hinni, kamu.
2024. máj. 19. 12:48
 35/68 anonim ***** válasza:

1. Nem baj, a 169-emhez a 178 az pont jó, igazából 170-től mindegy (de volt már alacsonyabb is)

2. 95 kg felett az már sok

3. Ha nem egy megszólalni se mer nyuszi, akkor nem baj. Persze nem mindegy mennyivel 25 feletti, mert egy 30 éves szűz az mar elég fura

4 Ha van munkája nem érdekel mi a végzettsége, csak több legyen mint 8 általános.

5 nem számít. Jobb ha van, de nem kizáró ha nincs

6 Ha nem szeretne jogsit az lehet probléma. Kérdés miert, mert pl félelem, vagy régebbi trauma miatt érthető.

7,8 ha fenntudja tartani, és mellette nem éhezik, akkor ok. Ez mondjuk az albira igaz, az önkoris olcsóbb

9. Ha nem egy 30 nm-es panel, akkor nem baj

10. Ez több mint a minimálbér, vagyis rendben.

11 Na ez baj. Legalább 1 nyelven makogjon valamit. Általános iskolában is kötelező.

12. Azért lássuk be hogy aki egy olcsó horvátországi, vagy barmilyen nyaralásra se tud még magának se összegyűjteni, az már probléma. Nem kell 5 csillagos szálloda, egy panzió is megfelel, de még a kemping is.

Akinek pedig igénye nincs még pár nap akar belföldi nyaralasra se, az kuka

13. Én se, vagy nagyon ritkán.

14. Én is ezt csinálom :D Csak az én hajam a derekamig ér, a pasik többsége meg ha van pénze is megoldja otthon egy géppel. Nem tetszik, de tudom hogy a többség ilyen.

A bliccelésből meg már sportot űztem

15 Ez kifejezetten pozitív!

(Nem ismerkedek, van párom)

2024. máj. 19. 12:49
 36/68 anonim ***** válasza:
71%
A rossz nyelvtan is probléma.
2024. máj. 19. 13:08
 37/68 anonim ***** válasza:
85%
Ha csak három megállóra kell a busz, akkor sétálj, ha ennyire csóró vagy. Nekem az előző munkahelyem kettő villamosmegállóra volt, én megvettem a bérletet, mondjuk nyilván nem csak melóba meg haza jártam, de mondjuk 80%-ban csak ennyit közlekedtem. Akinek havi 8950 forint óriási kiadás, inkább paranoiásan leskelődik a buszon, jön-e ellenőr, az nekem nem partner. Kedvencem az volt, amikor épp vonaljegyem volt, felszálltam, érvényesítem, srác mellettem meg épphogy ki nem törte a nyakát, úgy nézett azonnal körbe, hogy ellenőr van a buszon, vagy mi.😂 Bocs, de nekem ez nagyon tróger, csöves szokás.
2024. máj. 19. 13:14
 38/68 anonim ***** válasza:
79%

"ha csak 178 cm"

Nem zavarna, alapvetően a nálam magasabb férfiakat tartom vonzóbbnak. Én 176 cm vagyok, az első szerelmem is ilyen magas volt (nagyjából, sose mértem le).

"mondjuk 80,85,90,95,100 vagy több kg"

Zavarna, mert számomra kevés olyan taszító külső jegy van, mint a túlsúly (bár nyilván 80 és 100 kg között is nagy a különbség). Vékony és sportos vagyok, nem hiszem, hogy baj, ha ezt el is várom. A jelenlegi páromnak biztosan nem.

"tapasztalatlan 25 év felett"

Zavarna és nem zavarna, ez attól függ, hogy pontosan miben tapasztalata és hogyan reagál a helyzetekre. Például ha valaki sose volt párkapcsolatban, akkor se tőlem kéne megtanulnia a kommunikáció fontosságát.

"szakmunkása vagy érettségije van azaz nem diplomás"

Zavarna, és bevallom, ez többnyire a rossz tapasztalataimnak köszönhető. Amíg az alapdiplomámat végeztem, többször randiztam szakmunkás fiúkkal, férfiakkal (bár sose tartott sokáig) és szinte mindig amiatt lett vége, hogy miért tanulok ennyit, minek végzek egyetemet, biztos én is arrogáns vagyok, aki szerint csak a diploma érték és hasonlók. Mindegyikükből (bár nyilván ez sem igaz mindenkire) fájdalmasan nagy önbizalomhiány áradt.

"nincs autója vagy olcsó régi van neki pl Skoda , Opel , Suzuki .., plusz 20 éves járgány"

Nem zavarna, a páromnak és nekem sincs autónk. Ha kell, akkor a párom bátyjáét kérjük kölcsön.

"nincs jogsija se és nem is szeretne vagy nincs pénze rá"

Zavarna, mert manapság ez egy annyira alapvető és fontos képesség. Ha éppen nincsen lehetősége rá, az rendben van, de ha egyáltalán nincs a tervei között, az már igen.

"albérletben lakik"

Nem zavarna.

"önkormányzati lakásban lakik"

Zavarna, mert egy elég rossz helyzetre utal.

"szüleivel vagy haverral vagy testvéreivel lakik"

Nem zavarna, ha a barátaival lakna, amennyiben tervezik elköltözni onnan, de családdal nem laknék.

"250-350 nettó keresete van"

Zavarna, lásd a diplomával kapcsolatos véleményemet.

"nem beszél idegen nyelveket"

Zavarna, mert egyrészről nekem nagy szenvedélyem a nyelvtanulás, márészről, és ez a fontosabbik, rengeteg mindentől elesne. Zavarna, hogy amikor átjönne egy külföldi barátom, köszönni se tudna, hogy nem tudnék neki sok könyvet, filmet vagy játékot megmutatni, mert keretek közé van szorítva.

"nem akar vagy nincs pénze nyaralni /külföldre utazni"

Zavarna, mert nekem nagy szenvedélyem az utazás és ha a párom nem lenne ebben partner, akkor rengeteg közös időtől és emléktől esnénk el, mert én nem mondanék le erről csak azért, mert ő nem szeretne jönni.

"nem jár diszkóba , fesztiválokra , moziba , színházba > sehova csak dolgozni"

Zavarna, az indoklás ugyanaz, mint az előzőnél.

"nem jár fodrászhoz"

Nem zavarna, én se járok. A lényeg, hogy legyen egy igényes megjelenése.

"lóg a buszon mert sajnálja ra a pénzt"

Zavarna, mert számomra egy amolyan szellemi, életvitelbeli igénytelenség lenne, illetve folyamatosan bennem lenne, hogyha ennyire könnyen követ el kisebb bűncselekményeket, vajon mikor fog szintet lépni és már mondjuk üzletekből lopni.

"nem érdekli a divat , ruhái olcsóak , nem érdekli a felvagas , interneten mutogatás (de nincs is mit)"

Nem zavarna, a lényeg ismételten, hogy igényes és rendezett megjelenése legyen.

Az a válaszoló, aki szerint csak "teng-leng" az életben, szerintem jól összefoglalta, hogy mi a valódi probléma.

25/N

2024. máj. 19. 13:14
 39/68 anonim ***** válasza:
0%
Látod kérddző? Súgtam a 3#válászomban. Egyedül maradnál ha ezeket erőlre benyögöd egy csajnak akivel ismerkedni akarsz. Vagy nem mondod el. Majd kiderül. Jól válassz!
2024. máj. 19. 13:48
 40/68 anonim ***** válasza:
60%

- Ha csak 178 cm: nem, párom 176

- mondjuk 80,85,90,95,100 vagy több kg: párom 80, nem zavar, de 100 már zavarna

- tapasztalatlan 25 év felett: hogy értve, miben tapasztalatlan?

- szakmunkása vagy érettségije van azaz nem diplomás: ha emellett szakmunkás mentalitása is van, akkor igen, probléma

- nincs autója vagy olcsó régi van neki pl Skoda , Opel , Suzuki .., plusz 20 éves járgány: nem zavar, páromnak egy karbantartott 30 éves kocsija van, érik rá az OT rendszám

- nincs jogsija se és nem is szeretne vagy nincs pénze rá: nem zavarna, nekem van jogsim és kocsim is

- albérletben lakik: nem zavar

- önkormányzati lakásban lakik: nem zavar

- szüleivel vagy haverral vagy testvéreivel lakik nem zavar

- 250-350 nettó keresete van: attól függ mi a munkája, de önmagában nem zavar

- nem beszél idegen nyelveket: igen, ez azért zavar. Az ember 18 éves koráig jár iskolába, azért angolul tudjon már valamennyire

- nem akar vagy nincs pénze nyaralni /külföldre utazni: nem igazán szeretek utazni, így annyira nem zavar

- nem jár diszkóba , fesztiválokra , moziba , színházba > sehova csak dolgozni: zavar.

- nem jár fodrászhoz , lóg a buszon mert sajnálja ra a pénzt: a fodrász nem zavar - lehet, hogy valaki tudja neki nyírni. A buszon lógás, mert smucig az zavar.

- nem érdekli a divat , ruhái olcsóak , nem érdekli a felvagas , interneten mutogatás (de nincs is mit): nem zavar, engem sem érdekel

2024. máj. 19. 14:07
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!