Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek nálad nagy problémák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek nálad nagy problémák kedves hölgyek ?

Figyelt kérdés

Melyik miatt lenne offos egy férfi számodra. Azt is fejtsd ki hogy miért!

- Ha csak 178 cm

- mondjuk 80,85,90,95,100 vagy több kg

- tapasztalatlan 25 év felett

- szakmunkása vagy érettségije van azaz nem diplomás

- nincs autója vagy olcsó régi van neki pl Skoda , Opel , Suzuki .., plusz 20 éves járgány

- nincs jogsija se és nem is szeretne vagy nincs pénze rá

- albérletben lakik

- önkormányzati lakásban lakik

- szüleivel vagy haverral vagy testvéreivel lakik

- 250-350 nettó keresete van

- nem beszél idegen nyelveket

- nem akar vagy nincs pénze nyaralni /külföldre utazni

- nem jár diszkóba , fesztiválokra , moziba , színházba > sehova csak dolgozni

- nem jár fodrászhoz , lóg a buszon mert sajnálja ra a pénzt

- nem érdekli a divat , ruhái olcsóak , nem érdekli a felvagas , interneten mutogatás (de nincs is mit)

2024. máj. 19. 11:55
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
9-es vagyok és hangsúlyozom itt nem azzal van a baj, hogy nincs saját lakása vagy autója....
2024. máj. 19. 12:10
 12/68 A kérdező kommentje:

4

Miért te milyen vagy ha ennyire szintjén felül lehetsz annak akikre igaz a kérdésem?

5

Van aki csak 3 megállót használja a buszt. Az miért fizessen 700 Ft-ot (oda - vissza melóba) minden egyes nap ?

Miből veszed hogy megkeseredett?

2024. máj. 19. 12:11
 13/68 anonim ***** válasza:
89%

"Az hogy nem jár sehova az egy partnerrel könnyen megváltozhat!"

Nem fog.

2024. máj. 19. 12:12
 14/68 anonim ***** válasza:
87%

"Miért te milyen vagy ha ennyire szintjén felül lehetsz annak akikre igaz a kérdésem?"

Nagyjából az ellenkezője a leírtaknak.

2024. máj. 19. 12:13
 15/68 anonim ***** válasza:
94%

Onnan veszem, hogy megkeseredett, hogy nem érzed jól magad ebben a helyzetben, csak panaszkodsz.

Végülis a boltból is hazavihetek ingyen egy kiló kenyeret, hiszen el tudnak még adni 30-at a polcról, nem?? Vegyél bérletet. Ezek szerint neked a csalás és lopás természetes dolgok.

2024. máj. 19. 12:14
 16/68 anonim ***** válasza:
88%
Nem járnék olyan emberekkel, aki ennyire csak teng-leng az életben és hiába írod az ellenkezőjét, ez nem változna meg, legfeljebb engem is visszatartana vagy lerántana. Akinek magától nincs igénye egy tartalmas életre, vagy nem hajlandó tenni érte, azzal egyértelműen nem egymást keressük.
2024. máj. 19. 12:14
 17/68 anonim ***** válasza:
79%

- mondjuk 80,85,90,95,100 vagy több kg

A pocak nem zavar, de a szétfolyós elhízás igen. Tehát nem mindegy hogy valaki 80 vagy 120 kiló.

- szüleivel vagy haverral vagy testvéreivel lakik

25 felett szerintem illene legalább szobát bérelni. Szerintem alapvető ekkorra, hogy egy ember nemtől függetlenül eltartsa saját magát.

- nem beszél idegen nyelveket

Ez személyes preferencia. Angol fordító vagyok, sok témáról szinte csak angolul vagy keverve tudok beszélni, ezért nehéz lenne olyannal a kommunikáció, aki nem tud angolul.

- nem jár diszkóba , fesztiválokra , moziba , színházba > sehova csak dolgozni

Ha dolgozni akarok és semmit csinálni, ahhoz nem kell nekem partner. Az meg van egyedül is. Azért dolgozom, hogy éljek, nem azért élek hogy dolgozzak. Ritka unalmas élet lenne.

- nem jár fodrászhoz , lóg a buszon mert sajnálja rá a pénzt

Pláne ma már egyik se egy hatalmas kiadás, főleg férfinak. És valahol ha magára sincs igényessége, másra minek legyen. Igénytelen embert meg nem szeretne senki.

- nem érdekli a divat , ruhái olcsóak , nem érdekli a felvagas , interneten mutogatás (de nincs is mit)

Attól függ. Igényesen öltözik az olcsó ruhákból, tiszta a megjelenése? Ha igen, nincs gond. Ha szakadt, rettenet összeállításokban jelenik meg amitől hontalannak néz ki, az gáz mert akkor erre sincs semmi igényessége.

2024. máj. 19. 12:15
 18/68 A kérdező kommentje:

8

Szóval szegény volt a család és mostmár kéne egy jómódú férfi aki által nem kell nyomorogni ?

9

Kérdés nem panaszkodas. Csak nem árulok zsákba cicát.. jobb őszintének lenni.

2024. máj. 19. 12:18
 19/68 anonim ***** válasza:
89%

#15:

"Ezek szerint neked a csalás és lopás természetes dolgok."

Pontosan. Ez ilyen legalja mentalitás. Nekem nem kéne bűnöző. Aki ráadásul szellemileg is totál igénytelen.

Kérdező, szoktál könyveket olvasni? (Sejtem a választ, de azért megkérdezem.)

2024. máj. 19. 12:19
 20/68 A kérdező kommentje:

15

Nagyon rossz a bolti lopás hasonlatod. Amúgy sokáig vettem bérletet.

Pontosan nem számolom ki neked most de úgy nagyjából :

Havi 10 x szállok buszra 3 megállóra. Kb 3 perc az út. Ezért fizessek 10 ezret ? Vagy nem tudom 350 vagy 450 egy jegy akkor kellene 10 jegy az 4500 Ft , 30 perc egész havi utazásért ? Jobb helye is van annak a pénznek! Pl a cicámra költöm.

2024. máj. 19. 12:23
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!