Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak közt 40+ évesen van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak közt 40+ évesen van akiket idegesít hogy a velük egykorú nőket akarják "rájuk erőltetni" ?

Figyelt kérdés

máj. 17. 22:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%

"ha férfi vagy, konkrétan azt csinálsz, amit akarsz"

Pl. havi tobbmilliot bezsebelni szamla/adozas nelkul? Az csak a noknek van megengedve....

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

39F incel

máj. 18. 00:51
 22/31 anonim ***** válasza:
73%

"40-50 évesen rá se nézzen egy férfi mondjuk 30 éves nőkre"

Te mennyire örülnél, ha egy 10-20 évvel idősebb nő nézegetne?

És még a női elvárásokat sokaljátok :D

AMúgy meg a fiatal nőket idegesítik a nyomulós vénülő pasik.

máj. 18. 04:26
 23/31 anonim ***** válasza:
89%
Én harmincas nő vagyok, nekem is csak a fiatalabb pasik jönnek be. Ilyen az élet. :)
máj. 18. 05:50
 24/31 anonim ***** válasza:
55%
30 éves vagyok. Rám nézhetsz,de ne várd hogy összejövök veled 15-20 év korkülönbséggel... Jézusom... azért mert neked nem tetszenek a korosztályodbeli nők, attól még mi 30asok is inkább 30asokkal szeretnénk együtt lenni,nem apánk korabeliekkel
máj. 18. 06:08
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem ha velem kb egyidos a partner de mostanaban mar azt se banom ha joval fiatalabb. Senki nem akar senkit ram eroltetni.
máj. 18. 06:41
 26/31 anonim ***** válasza:
19%
A 40-es korosztály 90%-a szarul néz ki, mindkét nemben. Nem csoda hogy rosszul vannak egymástól, nekem sem kéne 40 feletti férfi, hideg kiráz tőlük, hiába vagyok én is ennyi idős.
máj. 18. 07:18
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

40-es emberek, szerintem reménytelen. A legtöbbnek tojás fej + krumpli test..nyami

Tényleg csak a pénz hozza meg a vonzalmat, vagy ha van aki elég perverz.

máj. 18. 07:32
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan alapitok egy naci partot. Kar hogy megeloztek benne.
máj. 18. 07:32
 29/31 anonim ***** válasza:
78%
Nekem aztán mindegy ki kivel van. Huszas éveimben kavartam idősebb igényes férfiakkal, a max 19 év korkülönbség volt. Viszont ők tényleg igényes, sportos jól öltözött férfiak voltak, akik kinézetre levertek sok fiatalabbat. Ezek egy-két éves kapcsolatok voltak. Megállappodni egy 5 évvel idősebb férfival állapodtam meg. Azért maradtam a realitások talaján.
máj. 18. 07:42
 30/31 anonim ***** válasza:
68%
Mindenki a saját korosztályában keressen partnert. Ha negyvenes a férfi akkor bizony 40 es nőket nézze.
máj. 18. 09:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!