Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak közt 40+ évesen van akiket idegesít hogy a velük egykorú nőket akarják "rájuk erőltetni" ?
Figyelt kérdés
máj. 17. 22:14
21/31 anonim válasza:
"ha férfi vagy, konkrétan azt csinálsz, amit akarsz"
Pl. havi tobbmilliot bezsebelni szamla/adozas nelkul? Az csak a noknek van megengedve....
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
39F incel
22/31 anonim válasza:
"40-50 évesen rá se nézzen egy férfi mondjuk 30 éves nőkre"
Te mennyire örülnél, ha egy 10-20 évvel idősebb nő nézegetne?
És még a női elvárásokat sokaljátok :D
AMúgy meg a fiatal nőket idegesítik a nyomulós vénülő pasik.
23/31 anonim válasza:
Én harmincas nő vagyok, nekem is csak a fiatalabb pasik jönnek be. Ilyen az élet. :)
24/31 anonim válasza:
30 éves vagyok. Rám nézhetsz,de ne várd hogy összejövök veled 15-20 év korkülönbséggel... Jézusom... azért mert neked nem tetszenek a korosztályodbeli nők, attól még mi 30asok is inkább 30asokkal szeretnénk együtt lenni,nem apánk korabeliekkel
25/31 anonim válasza:
Szeretem ha velem kb egyidos a partner de mostanaban mar azt se banom ha joval fiatalabb. Senki nem akar senkit ram eroltetni.
26/31 anonim válasza:
A 40-es korosztály 90%-a szarul néz ki, mindkét nemben. Nem csoda hogy rosszul vannak egymástól, nekem sem kéne 40 feletti férfi, hideg kiráz tőlük, hiába vagyok én is ennyi idős.
27/31 anonim válasza:
40-es emberek, szerintem reménytelen. A legtöbbnek tojás fej + krumpli test..nyami
Tényleg csak a pénz hozza meg a vonzalmat, vagy ha van aki elég perverz.
28/31 anonim válasza:
Komolyan alapitok egy naci partot. Kar hogy megeloztek benne.
29/31 anonim válasza:
Nekem aztán mindegy ki kivel van. Huszas éveimben kavartam idősebb igényes férfiakkal, a max 19 év korkülönbség volt. Viszont ők tényleg igényes, sportos jól öltözött férfiak voltak, akik kinézetre levertek sok fiatalabbat. Ezek egy-két éves kapcsolatok voltak. Megállappodni egy 5 évvel idősebb férfival állapodtam meg. Azért maradtam a realitások talaján.
30/31 anonim válasza:
Mindenki a saját korosztályában keressen partnert. Ha negyvenes a férfi akkor bizony 40 es nőket nézze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!