Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak közt 40+ évesen van akiket idegesít hogy a velük egykorú nőket akarják "rájuk erőltetni" ?
Miért, nyolcéveseket akarsz dugni? Te vagy a pedofil incel? :D
Nyugi senki nem akar senkit ráderőltetni. Ez az elfuserált patriarchális társadalom kizárólag a nőkre erőltet dolgokat, ha férfi vagy, konkrétan azt csinálsz, amit akarsz.
# 2
ilyen beteg dolog egyáltalán hogy jut eszedbe? viccnek is rossz
# 1
van egy ilyen véleményekből kirajzolodó elvárás hogy pl. 40-50 évesen rá se nézzen egy férfi mondjuk 30 éves nőkre
Nem vagyok veled egykorú.
Ha snájdig 45 alatti vagy, akkor érdekelsz.
Julika, 62
# 4
ja ismerem ezt a legendát. Igen van akinek csak úgy megy. Hát így járt.
#5 Szerintem semmi ilyen elvárás nincs. Én 30-as nő vagyok, simán összejönnék egy negyvenes pasival. A nővérem szintén negyvenes pasihoz ment hozzá.
Az rohadt gáz csak, mikor löttyedt taták, vagy ilyen aranyórájukat rázó gazdag hernyók rányomulnak tizenéves vagy húsz körüli csajokra, akik még majdnem gyerekek. De az egy teljesen más kategória. Negyven-ötvenévesen összejönni harmincas nővel az full tolerálható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!