Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet 31 éves átlagosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet 31 éves átlagosan kinéző férfiként ismerkedni Budapesten?

Figyelt kérdés

Két éve jöttem fel Budapestre, távmunkában dolgozom, barátaim nincsenek. Most fogok egy mesterképzést befejezeni. Programozó vagyok. Átlagosan kinéző férfi, ha sokat edzenék, akkor tudnék jól is kinézni, mert magas vagyok, 192 cm. Párom sajnos még nem volt. Kamaszként nem jártam el sehová, most az egyetemen elmentem ide-oda, de barátokat se nagyon tudtam szerezni. Nem tudom, hogy hová lenne érdemes mennem barátkozni, társat keresni. Szívesen beszélgetnék emberekkel a tömegközlekedésen is. Néha volt egy két jó beszélgetésem, de alapvetően látom, hogy a Budapestiek nagy része zárkózott. Szeretek túrázni, azt gondolom valamilyen kultúrális programok érdekelnének talán, esetleg társasjáték estek. Hová lenne érdemes megpróbálnom eljárni, hogy találhassak pár havert, barátot, esetleg hölgyekkel is eljussak a második beszélgetésig is.

Üdv :)

máj. 14. 12:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

19-es ne érzelgősködj. A válaszodból úgy látszik hogy érzelmi gondok vannak. Pszichológushoz menj, nincs abban szégyen, sokan jártunk/járunk.

Sok sikert!

37F incel

máj. 14. 12:54
 22/30 anonim ***** válasza:

Ha szeretsz túrázni, akkor keress fel túrás facebook-csoportokat, és jelentkezz rájuk.

Nem járok ilyen helyekre, de biztos vannak ilyen társasos-beülős helyek Budapesten, fedezd fel őket.

Oda járj, ami valóban érdekel. Ott lesz lehetőséged megismerni másokat.

máj. 14. 12:55
 23/30 anonim ***** válasza:
Wow, ne ítélj, hogy ne ítéltess. A képmutató keresztény, bár létezik-e másmilyen?
máj. 14. 12:56
 24/30 A kérdező kommentje:
Amikor szaktársakkal voltak közös programok résztvettem mindegyiken, beszélgettem velük, nem húzódtam el a szaktrásaim közeléből. Ehhez képest közülük se lett egy barátom se a szak befejezéséig. Senkivel nem tudnék elmenni egyet sörözni, vagy beszélgetni, senki sem ír messengeren, hogy mi van velem. Nem szeretném feladni, mert nem akarok teljesen egyedül maradni, és fejlődni is úgy tudnék a szociális képességeimben, hogyha lehetőségem valahol próbálkozni. Reméltem, hogy kapok ötleteket, és segítséget a kérdés alatt, de lehet, hogy ezzel elszámoltam magam. Igen, sajnos se kigyúrt, se sovány nem vagyok, de nem is gurulok, mint a söröshordó. De ez nem gondolom, hogy alkalmatlanná tenne bármilyen emberi kapcsolatra.
máj. 14. 12:57
 25/30 A kérdező kommentje:

Például én keresztényként nem ítélkezem, illetve rosszul esik, ha mégis megteszem, igyekszek minél elfogadóbb lenni.

A túraklubbokat megpróbálom majd. Ott vannak 35-30 alattiak is, vagy csak 40 felettiek?

máj. 14. 12:59
 26/30 anonim ***** válasza:
#25 Egyszer voltam csak, én akkor voltam 23, olyan 30 volt az átlag életkor. Nem ismerem a társaságokat, de biztos van fiatalosabb :)
máj. 14. 13:02
 27/30 anonim ***** válasza:
6%

"Igen, sajnos se kigyúrt, se sovány nem vagyok"

Magyarul: puhány és kövér vagy. Na most, ezen lehet változtatni.

máj. 14. 13:03
 28/30 A kérdező kommentje:
Járok szakemberhez is, valamiben fejlődök valamiben nem. Én itt senkit sem akaratam bántai, mégis a legtöbb válasz arról szól, hogy ekéznek. Azzal sem értek teljesen egyet, hogy nem soványan, a nagyon kövértől nagyon messze vagyok, méltatlan lennék egy párkapcsolatra, de erre azt tudom mondani, hogy valamelyest elfogadom. De azt, hogy az emberi kapcsolatokra méltatlan lennék, azért mert nem vagyok kigyúrva, ez szerintem nagyon nem igazságos. Valamikor lehet, hogy rászánom magam a fogyókúrára, de az sokszor belebuktam már, így nehéz végigcsinálni. Illetve most még pár hétig nem férne bele annyira az életembe a több mozgás.
máj. 14. 13:09
 29/30 anonim ***** válasza:

#28: ritka gusztustalan, ahogy szalmabábozol.

1. Egészen pontosan melyik / hanyas hozzászólásban írta bárki is azt, hogy NAGYON kövér?

2. "hogy az emberi kapcsolatokra méltatlan lennék, azért mert nem vagyok kigyúrva" És ezt?

Ami pedig a fogyókúrát meg a sportot illeti: teljesen téves a megközelítésed. Ide életmódváltás kell.

máj. 14. 13:17
 30/30 A kérdező kommentje:

Maga a fogyókúra, és a sport lenne egy teljes életmód váltás. Vagy azon kívül mit értenél alatta.

"Magyarul: puhány és kövér vagy. Na most, ezen lehet változtatni."

Itt mondták, hogy kövér vagyok, igen ezt túlzottam magamra vettem, sajnálom.

Hogy méltatlan lennék az emberi kapcsolatokra azt is csak ebből olvastam ki, mivel, úgy éreztem, hogy ezt a negatív attribútumomat, emelik ki minden tulajdonságomból, és, hogy ez a fő oka, hogy nincsenek ismerőseim.

Alapvetően nem akarok megbántani senkit, ide is azért jöttem, hogy kapjak pozitív impulzusokat, megértést, és segítséget. Sajnálom, ha érvelési hibákat követtem el.

Ez is az online tér átka, hogy a kommunikáció fele elveszik, a mimika, a hangsúly, és a testbeszéd hiányából, és így könnyebben egymásnak feszülnek az emberek.

máj. 14. 13:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!