Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet 31 éves átlagosan kinéző férfiként ismerkedni Budapesten?
Két éve jöttem fel Budapestre, távmunkában dolgozom, barátaim nincsenek. Most fogok egy mesterképzést befejezeni. Programozó vagyok. Átlagosan kinéző férfi, ha sokat edzenék, akkor tudnék jól is kinézni, mert magas vagyok, 192 cm. Párom sajnos még nem volt. Kamaszként nem jártam el sehová, most az egyetemen elmentem ide-oda, de barátokat se nagyon tudtam szerezni. Nem tudom, hogy hová lenne érdemes mennem barátkozni, társat keresni. Szívesen beszélgetnék emberekkel a tömegközlekedésen is. Néha volt egy két jó beszélgetésem, de alapvetően látom, hogy a Budapestiek nagy része zárkózott. Szeretek túrázni, azt gondolom valamilyen kultúrális programok érdekelnének talán, esetleg társasjáték estek. Hová lenne érdemes megpróbálnom eljárni, hogy találhassak pár havert, barátot, esetleg hölgyekkel is eljussak a második beszélgetésig is.
Üdv :)
19-es ne érzelgősködj. A válaszodból úgy látszik hogy érzelmi gondok vannak. Pszichológushoz menj, nincs abban szégyen, sokan jártunk/járunk.
Sok sikert!
37F incel
Ha szeretsz túrázni, akkor keress fel túrás facebook-csoportokat, és jelentkezz rájuk.
Nem járok ilyen helyekre, de biztos vannak ilyen társasos-beülős helyek Budapesten, fedezd fel őket.
Oda járj, ami valóban érdekel. Ott lesz lehetőséged megismerni másokat.
Például én keresztényként nem ítélkezem, illetve rosszul esik, ha mégis megteszem, igyekszek minél elfogadóbb lenni.
A túraklubbokat megpróbálom majd. Ott vannak 35-30 alattiak is, vagy csak 40 felettiek?
"Igen, sajnos se kigyúrt, se sovány nem vagyok"
Magyarul: puhány és kövér vagy. Na most, ezen lehet változtatni.
#28: ritka gusztustalan, ahogy szalmabábozol.
1. Egészen pontosan melyik / hanyas hozzászólásban írta bárki is azt, hogy NAGYON kövér?
2. "hogy az emberi kapcsolatokra méltatlan lennék, azért mert nem vagyok kigyúrva" És ezt?
Ami pedig a fogyókúrát meg a sportot illeti: teljesen téves a megközelítésed. Ide életmódváltás kell.
Maga a fogyókúra, és a sport lenne egy teljes életmód váltás. Vagy azon kívül mit értenél alatta.
"Magyarul: puhány és kövér vagy. Na most, ezen lehet változtatni."
Itt mondták, hogy kövér vagyok, igen ezt túlzottam magamra vettem, sajnálom.
Hogy méltatlan lennék az emberi kapcsolatokra azt is csak ebből olvastam ki, mivel, úgy éreztem, hogy ezt a negatív attribútumomat, emelik ki minden tulajdonságomból, és, hogy ez a fő oka, hogy nincsenek ismerőseim.
Alapvetően nem akarok megbántani senkit, ide is azért jöttem, hogy kapjak pozitív impulzusokat, megértést, és segítséget. Sajnálom, ha érvelési hibákat követtem el.
Ez is az online tér átka, hogy a kommunikáció fele elveszik, a mimika, a hangsúly, és a testbeszéd hiányából, és így könnyebben egymásnak feszülnek az emberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!