Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randis történetek, ahol csúnyán felültetett benneteket egy lány?
Ezért kell elkerülni a sétálgatós palikat.
Én már nem vagyok 14 éves hogy sétálgassak egy barommal, ha pedig ő még ott tart, akkor nem vagyunk egy szinten!
Semmi baj nincs ha sétálgatós a randi, szerintem se vagytok egy szinten ;)
Én kedvelem a sétálgatós pasikat és nem szintezek, sőt, vizmértéket se hordok magammal.
Mindenki ott tart, ahol tart, aki meg a rátartiakra bukik, annak nem én leszek az esete.
Elhívtam randira az illetőt úgy hogy nem volt kimondva a randi szó
Gondoltam jó lesz így, legfeljebb elutasítja és akkor okés szia
Erre örömmel elfogadta, és már terveztem hogy hova megyünk és mikor, amikor közölte hogy ő nem gondolta hogy randi célú a meghívás. Egy pár percig még én éreztem magamat hülyén, aztán kiderült egy korábbi elszólásából hogy tudott ő a szándékomról, csak meggondolta magát és egyszerűbbnek tűnt neki hülyére venni a másikat és úgy tenni mint ha mi sem történt volna.
Engem se kellett félteni, kiosztottam az illetőt és elköszöntem. Máig sért az emlék hogy hülyének néznek, inkább nem hívok senkit soha sehová többet
Nő vagyok, de a legjobb barátom mesélte hogy kb 230 km-t utazott hogy találkozzon a csajjal, mire az ghostingolta.
Hónapokig beszéltek, nagyon megvokt az összhang, és a csaj hívta, hogy találkozzanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!