Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év körüli egyedülállók, irigyek vagyoktok azokra a tinikre akik kapcsolatban vannak?
11# én pl k.baszot ronda vagyok ezért nincs kapcsolatom.
Amúgy nem vagyok irigy a tinikre már ennyi idősen szimplán lesz.rom.
27/F
"És 33 leszek, szóval már késő, egy csoda sem segíthetne"
Mégis mihez késő?
Akár még gyereked is simán lehetne ebben a korban
Persze nem egy chaddel, hanem egy hozzád hasonló külsejű férfival, ami ugye neked nem pálya
Így meg persze hogy egyedül maradsz. Pedig rengeteg lehetőséged lenne nőként, még rondaként is. Jópár bűnronda nőt láttam már, szinte mind nálánál sokkal jobb férfit szedett fel
Gyerek, persze, örökíteni tovább a selejt genetikát szerencsétlenre, mint ahogy a gyökér felmenőim tették (már a 4 nagyszülőm közül sem lett volna szabad világra jönnie egyiknek sem), hadd szenvedjen ő is... Kizárt!
Chadekre rá sem nézek, mert tudom, hol a helyem, továbbá a folyamatos szégyenkezés, feszengés, görcs sem hiányzik. Nekem teljesen jó lenne egy magamfajta gyárilag vékony, nem jóképű férfi. Csakhogy azok is ugyanúgy a top puncikra csorgatják a nyálukat, szóval ez ennyi...
Ami pedig a kort illeti, alapvetően mindenkit a 30 alattiakat hajkurássza, aki épp nem, annak sem olyan 30-as kell, aki öregedés szempontjából is bukott a genetikai lottón, emiatt már "aszott" meg torzul.
Egyéb irreális felvetés?
Most jön majd mondjuk az, hogy azt a "rengeteg" lehetőséget "nem veszem észre"? Nem vagyok sem ért. fogy., sem látás- vagy/és hallássérült, úgyhogy csak feltűnne, ha például hajlandóak lennének rám nézni ("úgy", nem undorral vagy lesajnálóan), hozzám szólni stb., ahogy azt a többi nővel teszik. Vagy hogy kell ezt elképzelni? Azok lennének a nagy lehetőségek, akik ignorálnak? Vagy akikkel ha egyéb okból egymáshoz közel kell állnunk/ülnünk, igyekeznek minél hamarabb, mihelyt lehet, távolodni? (Ez meg biztos azért van, mert büdös vagyok... :D)
25 evesen miert lenne valaki irigy ket 15 eves tiniszerelemere?
Nem ertem a kerdest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!