Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kapcsolatban van egy nő,miért hagyja kint a facebook adatlapján,hogy egyedülálló?
Figyelt kérdés
2023. júl. 16. 07:36
1/19 anonim válasza:
Hogy több követője legyen Instagrammon.
2/19 anonim válasza:
Vagy egyszerűen nem érdekli, mer nem ott éli az életét? 🤔
3/19 anonim válasza:
Mert ha jönne egy jobb lehetőség, akkor nem szeretné elszalasztani. Az előttem levő válasz maximum csak akkor igaz, ha nem aktívan használja, hanem tényleg havonta, kéthavonta lép csak be valamiért. De ha olyan típus, aki még a reggelijéről is tesz ki képet és naponta posztol valamit, akkor nekem ne akarja senki beadni, hogy pont a kapcsolati státuszát felejti el átállítani.
4/19 anonim válasza:
Mert nem érdekli mi van a f@szbukon (engem se).
5/19 anonim válasza:
Mert egy tahó.
Bár ilyet nőkre nem mondunk, rájuk bizonyos okokból nincs erre megfelelő kifejezés.
Mert mindig nekik van igazuk, és nekik bármi megengedett?
6/19 anonim válasza:
Ha közeli barátja, családtagja, ismerőse vagy, esetleg te vagy a kapcsolata, akkor finoman felhívhatod rá a figyelmét, hogy "láttam ez van beállítva nálad". Ha csak feledékenységből maradt úgy, akkor hamarosan át fogja állítani, ha viszont nekiáll magyarázkodni (bármit is mond) az több mint gyanús. Főleg ha támadásnak veszi, ha szóltál.
7/19 anonim válasza:
Amit a 3-as ír. Sok nő jön össze átlagos külsejű/keresetű férfival azért, mert egyedül életképtelen, de amint jön egy jobb lehetőség, lecserélik az ilyen pasasokat.
8/19 anonim válasza:
Mi van fordított esetben?
Szakítanak, és egyikük sem állítja egyedülállóra, holott napi szinten használják.
Rossz megítélés miatt, mert mindenki azt gondolta, hogy egy csodálatos párt alkotnak?
9/19 anonim válasza:
Nem ott éli az életét jó érv lenne ha nem lenne tele képekkel minden fajta kozossegi oldalon es posztokkal.. azert sz ilyenre nem mondanam azt , hogy nem erdekli.
10/19 anonim válasza:
Magamból kiindulva, én addig biztosan nem állítom át, ameddig nem tűnik komolyabbnak a dolog. Ez pont olyan, mint a terhesség, örülsz neki, de az első 3 hónapban nem szívesen kiabálod el a dolgokat. Nem minden nő ribi, aki nem állítja át rögtön 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!