Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló pasik, aktívak vagy passzívak vagytok társkeresés kapcsán?
Aktív: személyesen vagy neten próbál ismerkedni
Passzív: nem csinál semmit, nem foglalkozik már vele
Ezek aktivitásnak hiszik azt is ha annyit írnak hogy sziamizu.
Már ujjizomlázuk is lett és pihennek 2 napig hogy aztán ujúlt erővel jelezze hogy: vagyok, mizu.
Aztán 2 hét ilyen magaslati beszélgetések után megkérdezi első randin szexelsz e.kulonben el se hív. Ez csak kiváltságosoknak jár akik jól válaszoltak a kérdésre.
Csak azoknak jár randimeghívás de feltétlen tisztázni akarja előre hogy nem fizet semmit. Csak mert nem akar álmokba ringatni. Bizonyítja milyen korrekt és őszinte. De a szex meg kéne merthát az neki jár ha már megmozdultba gép elől és megerőltette magát, mikor sokkal fontosabb dolga lenne, 10 másiknak is megírni a sziamizut. Szóval meg is sértődik ha nem vágsz mindenhez jóképet vagy el mered utasítani, merthát 10 en is várnak rá a neten. Dehát most épp ujjizomláza van így meg is köszönheted hogy most épp nem a telojával foglalkozik hanem veled.
És aztán feljön a gyk ra mikor meggyógyult az ujja hogy itt az aktivra kattintson és kicsit sérelmezi is hogy nincs több opcio szavazni merthát ő nem csupán aktív, hanem túl sokat is tesz bele, ennyit nem is kéne, mert a hülye nőknek így sem kell a rendes, csak az alfák.
Facebook random nők jelölése - ez a legesélytelenebb
Utcán leszólítás - nem túl hatékonysággal, de legalább már próbálkozom vele
Munkahely - kapcsolat lehetett volna, csak kölcsönösen, időben máskor mondtuk egymásra nemet, a kettő között szex, vagy épp barátja volt, vagy épp ígérgetett
Snapchat - elmebetegek háza, volt randi, de az is átvert
Tinder - régebben több sikerem volt, most kutyának nem kellek, itt ismerhettem volna meg a feleségem, csak elcsesztem, amit azóta is bánok
Fb-társkereső: nem válaszolnak, eltűnnek, pont mint Tinder-en, randi itt is volt, de a nő eléggé nem akar semmit senkitől, hogy még 40 felett is egyedül van
Gyakori - itt is sikerült ez-az, feleségjelölt-féleség is, csak nem igazán működött volna vagy ki tudja - és itt van a legtöbb ghosting-oló
Templom - nagy csalódás volt, hogy még itt sem lehet, bár nem mindenkit szólítottam le, jelenleg 6-ból 3 az arány, és abból a 3-ból 0 (nyilván ha itt 1 sikerült volna, ő lenne a feleségem)
SZóval tolom ezerrel, még 2 évem van ismerkedni. Elkezdtem sportolni, ott is jó lenne megszólítani valakit, csak sose úgy jön ki a lépés.
5
Nézd meg az engedélykéréseid is, találhatsz pár normális fazont, csak le sem szarod őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!