Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki örök magányra van kárhoztatva vagy előbb utóbb mindenkire rátöri az ajtót valahogy a szerelem?
Direkt nem írok szüzességet, mert egy-egy prosti egy élet alatt simán beeshet a nagy reménytelenség közepette.
Viszont én mégis leírom magamról, hogy 31/F vagyok, szűz, egyik betegségem miatt alig 50 kg vagyok (kondizni tiltott nekem a csontritkulásom miatt).
Szerintetek létezik, hogy ilyen emberre rátaláljon a szerelem idővel vagy vannak olyan (jelen esetben én) férfiak akikre az örök magány vár?
létezik ilyen.
Keresztanyám unokatesója 65éves, jóképü tehetős srác,de sosem volt senkije. Sok lány ismerőse van, nem a fiúkat szereti, sokszor beszéltünk róla,hogy lányokkal beszélget,de sosem a saját korosztályában és sosem jut túl a barátságon.
Akkor ottvan kollégám, ő sem a legcsúnyább, magas erős 55éves,haja is van, nem dohányzik,nem iszik,nem drogozik meg nem is túlsúlyos és életében egyetlen alkalommal volt nővel. Azóta is saját tehermented házában lakik a hugával, nem is ismerkedik, nem is akar, teljesen ellenáll. Szóval létezik olyan akire nem tör rá a szerelem és örök egyedüllét az ő végzetük ameddig nem tudnak kilépni a saját poklukbol.
Megjegyzem én is 25voltam amikor végre megtaláltam az első barátnőm, én voltam a duci srác aki jóbarát,de ennyi. Végül sikerült fejben összerakjam magam és immár könnyedén ismerkedek
Ha szerelmet akarsz nagyobb az esely ra ha keresed is. Egyedul egy sotet szobaban, senki sem fog rad talalni.
Kezd el keresni, esetleg az igenyeket add lejjebb.
Az élet nem egy tündérmese, nem garantálja semmi, hogy lesznek barátaid, párod, olyan munkád, amit szeretsz, stb...
Rá kell jönnöd hogy hogy érheted el ezeket a dolgokat, és akkor nagyobb lesz rájuk az esélyed, de ha örökké ugyanazokkal a dolgokkal próbálkozol (már próbálkozol egyáltalán), akkor nem fog berepülni az ablakokon a jóságos tündérkeresztanyád, hogy megoldja neked a problémáidat.
Nincs érettségim, egy megveszekedett szobafestő szakmám van,
170 alacsony vagyok, 95kg túlsúlyos, kopaszodom, de nem ám a menő módon a homlokom, hanem a fejem búbja, viszont haj nélkül meg brutál gázul nézek ki, szóval mindig van kis hajam nem tehetem meg mint sorstársak, hogy leborot álom az egészet a fenébe, aztán jól áll a teljes kopaszság...
Elálló bili füleim vannak, amiket megműtettem, így nem olyan vészes, mi t gyerekkoromban, de most is hatalmasak és elállnak...
Szódás szifon szemüvegem van, valamint nyúlszájjal születtem, aminek a sebhelyét gyerekkorom óta viselem...
Minden adott lehetne, hogy egy utolsó incel szardarab legyek...
Mégis 17 éves korom óta mindig volt barátnőm.
De azért tenni is kell, hogy legyen, senkire nem " töri rá az ajtót a szerelem"...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!