Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 34 éves fővárosi lány tetszik én 38 vagyok? Ő 170 körül van én 184 magas. Közel lakunk egymáshoz. Miért nem ad esélyt? Nem vagyok csúnya.
30-as miért is jelentene fel? Csak a gyk-n kérdezem meg hogy miért nem ad esélyt. Hova válogat?
Az élete végéig netán? He?
"Szerintem egy nőnek ennyire nem kellene válogatnia.
Pláne így hogy minden stimmel."
1. Úgy válogat, ahogy akar
2. Nem is ismered. Fogalmad sincs, hogy minden stimmel-e.
3. És honnen veszed, hogy neki stimmel-e?
Bármilyen hihetetlen, nem mindenkinek a szex és a párkapcsolat a legfőbb dolog az életében.
Nem mindenki vágyik a “legkölyközök, aztán egész életemben házvezetőnő leszek” életre.
Csak azért gyereket vállalni, mert “elvárás”, mert “státusszimbólum”, őrültség. Érteni is kell ahhoz a gyerekhez, és nem csak a dedóbogyó szintig. Mert a szélsőséges családoknál amint szabad akarata lesz, és már nem úgy táncol, ahogy fütyülsz, eltörik a mécses.
“Hova válogat?” - Nem biztos, hogy akar párkapcsolatot. Lehet, hogy aszexuális vagy bántalmazták. Az is lehet, hogy nem a férfiakat szereti. Ki tudja?
De ettől még nem lesz rossz ember.
34-es: társkereső rendezvényről ismerem és találkoztunk ergo keres párt, hetero és mondta hogy szeretne családot is. Kb. pár utcával lakik csak tőlem.
Szóval nem értem hova válogat? Igenis nincs semmilyen red flag velem kapcsolatban, teljesen jól összeillünk papíron.
Vagy keresi a nemlétező Chadet aki majd megmenti aki 300 millás rózsadombi villával meg audi terepjáróval jön? Lehet ebben bízik ? Azoknak nem 34 hanem 24 éves évjárat kell majd!
#36 Te nagyon gáz vagy! Nem tetszel neki, joga van hozzá!
Téged én se választanálak ilyen stílussal, jézusom!!!!!
Amúgy meg, nem válogat, hanem szelektál!
A selejtet.😝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!