Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiu, es emlekszem hogy par eve jott utanam az utcan es fura erzesem volt. Ez csupan veletlen, vagy lesz egymashoz kozunk?
3 eve, setaltam az utcan egy baratnommel es mondta nekem, hogy nezzek hatra mert ott van valaki, akirol o mar beszelt nekem valami miatt. Hatra neztem, ott volt az a fiu, es nekem annyira fura erzesem volt hogy az az erzes mai napig bennem van. De azota sem lattam ot szemelyesen, es a nevet sem tudtam.
Most nem reg, tiktokoztam es bejott nekem egy live, amiben o is benne
volt. Eloszor nem tudtam ki az, meg sem ismertem, csak a fura erzes volt bennem most is..facen rakerestem es akkor jottem ra, hogy ez az a fiu aki jott utanam az utcan. Bejeloltem visszaigazolt egybol, egyebeknt nem szoktam idegeneket jelolgetni..nem vall ram
Ez vajon veletlen?
Vajon kozunk lesz egymashoz, vagy csak kepzelodom? Nem tudom irjak e neki.
Volt egy srác akárhányszor megláttam régen (és nagyon sűrűn láttam teljesen véletlen, különböző helyeken), mindig volt egy különös érzésem.
Az a legszebb, hogy valami ritka csúnya fiú volt, szóval nem belebeszéltem, csak mert helyes, jóképű, egyszerűen úgy éreztem ismerem, tudom ki ő, stb.
Annyi lett belőle, hogy azóta se beszéltünk egy szót sem és van már 2 gyereke.
Úgyhogy ennyit erről. De elhiszem amit irsz, vannak ilyen megmagyarázhatatlan érzések.
Ha visszajelölt, jó jel, még akármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!