Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 34 éves fővárosi lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 34 éves fővárosi lány tetszik én 38 vagyok? Ő 170 körül van én 184 magas. Közel lakunk egymáshoz. Miért nem ad esélyt? Nem vagyok csúnya.

Figyelt kérdés

máj. 8. 08:20
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
96%
Kit érdekel, hogy milyen magasak vagytok? Szerinted ez a mérvadó a párválasztásban? Ne legyél már ennyire egyszerű 😅 Azért ez komplikaltabb dolog.
máj. 8. 09:34
 12/43 anonim ***** válasza:
97%

"De hova válogat 34 évesen? Alig pár éve van hogy teherbe essen. Számolnia kéne tudni talán!"

Honnan veszed, hogy akar? És akkor már 34 évesen aléljon a karjaidba, mert szülnie illene? 🤣 Asszem nem is kérdéses, hogy miért nem jössz be neki. Egy igazi idióta vagy és le is sír rólad, hogy ostoba vagy.

máj. 8. 09:36
 13/43 anonim ***** válasza:
95%

Mert a párkapcsolat csak ezen múlik, hogy ki milyen magas... :D

Ezt a kérdést mintha egy 12 éves írta volna ki.

"A Julika a 6/B-ből nem ad esélyt, pedig magasabb vagyok nála, közel lakunk, egy iskolába járunk és nem vagyok csúnya. Van Iphone-om is."

"De hova válogat 34 évesen? Alig pár éve van hogy teherbe essen."

Süt rólad a nők iránti tisztelet. Ha már most így beszélsz róla, nem csoda, hogy nem ad esélyt.

máj. 8. 10:05
 14/43 anonim ***** válasza:
94%
Lehet, hogy ő nem ennyire felszínes mint te, hogy csak a külsőségek miatt azonnal összejöjjön veled. Azért, mert te azt állítod magadról, hogy nem vagy csúnya nem jelent semmit, ez még igencsak kevés a vonzalom kialalkulásához. Mellesleg a szépség elég relatív dolog. Lehet neki mégse vagy az esete, esetleg nem ragadta magával a kisugárzásod vagy a személyiséged például.
máj. 8. 10:08
 15/43 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem egyértelmű, hogy miért ignorál.

És nem, nem a magasságod meg a távolság miatt.😄

máj. 8. 10:14
 16/43 anonim ***** válasza:
96%

Ez kb. olyan, mint amikor a szomszédom kitalálta, hogy mennyire illenénk egymáshoz... Meg én hova válogatok már 40 évesen, válás után, örüljek, hogy neki kellek...

Csak azt hagyta ki a képletből, hogy míg én diplomás, önálló nő voltam, addig ő egy alkoholista közmunkás.

(Nem mellesleg nekem egy éven belül lett párkapcsolatom egy hozzám illő férfival, ő meg hajléktalanszállóra került.)

máj. 8. 10:22
 17/43 anonim ***** válasza:
96%
Hova válogat? Na, ehhez aztán semmi közöd! Ha te lennél az egyetlen "férfi" 10000 km-es körzetben, akkor se kellenél. Rendkívül visszataszító vagy. Szerintem ezt a nők is érzik rajtad. Lehet sértődötten vinnyogni tovább.
máj. 8. 10:25
 18/43 anonim ***** válasza:
93%
Válaszaid alapján nemcsoda, hogy nem kellesz neki...
máj. 8. 10:27
 19/43 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk 38 évesen beleírni a kérdésbe, hogy 184 magas vagy akkor miért nem kellesz neki.. Na mert ilyen szinten vagy. Fogalmad nincsen a nőkről, kapcsolatokról. Szerinted ezek, hogy magas vagy és közel laksz már megalapozzák, hogy ti egymásnak vagytok teremtve, ugye.... nem is értem, hogy egy 184 magad pasi nem kell neki.. Hallatlan. És ez csak a teteje.. Szerintem ha váltasz vele pár mondatot mindjárt lejön neki, hogy agyatlan vagy.
máj. 8. 10:33
 20/43 anonim ***** válasza:
87%
Faék vagy jóindulattal. Érthető hogy lőtéri kutyának se kellesz.
máj. 8. 11:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!