Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 34 éves fővárosi lány tetszik én 38 vagyok? Ő 170 körül van én 184 magas. Közel lakunk egymáshoz. Miért nem ad esélyt? Nem vagyok csúnya.
"De hova válogat 34 évesen? Alig pár éve van hogy teherbe essen. Számolnia kéne tudni talán!"
Honnan veszed, hogy akar? És akkor már 34 évesen aléljon a karjaidba, mert szülnie illene? 🤣 Asszem nem is kérdéses, hogy miért nem jössz be neki. Egy igazi idióta vagy és le is sír rólad, hogy ostoba vagy.
Mert a párkapcsolat csak ezen múlik, hogy ki milyen magas... :D
Ezt a kérdést mintha egy 12 éves írta volna ki.
"A Julika a 6/B-ből nem ad esélyt, pedig magasabb vagyok nála, közel lakunk, egy iskolába járunk és nem vagyok csúnya. Van Iphone-om is."
"De hova válogat 34 évesen? Alig pár éve van hogy teherbe essen."
Süt rólad a nők iránti tisztelet. Ha már most így beszélsz róla, nem csoda, hogy nem ad esélyt.
Szerintem egyértelmű, hogy miért ignorál.
És nem, nem a magasságod meg a távolság miatt.😄
Ez kb. olyan, mint amikor a szomszédom kitalálta, hogy mennyire illenénk egymáshoz... Meg én hova válogatok már 40 évesen, válás után, örüljek, hogy neki kellek...
Csak azt hagyta ki a képletből, hogy míg én diplomás, önálló nő voltam, addig ő egy alkoholista közmunkás.
(Nem mellesleg nekem egy éven belül lett párkapcsolatom egy hozzám illő férfival, ő meg hajléktalanszállóra került.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!