Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 34 éves fővárosi lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 34 éves fővárosi lány tetszik én 38 vagyok? Ő 170 körül van én 184 magas. Közel lakunk egymáshoz. Miért nem ad esélyt? Nem vagyok csúnya.

Figyelt kérdés

máj. 8. 08:20
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
40%
Nem tudom mikor volt, de visszamenőleg is boldog szülinapot kereszténycel 38f!
máj. 8. 11:18
 22/43 anonim ***** válasza:
96%

Szóval csak mert magasabb vagy a korosztályod átlagánál, és SZERINTED jóképű, ezért egy harmincas nőnek azonnal hanyatt kéne esnie, és szülni neked.

Aham.

Hidd el, nem a külsőddel van a baj.

máj. 8. 11:23
 23/43 anonim ***** válasza:
93%

Az kevés, hogy nem vagy csúnya.

Bírom, amikor pasik azt hiszik, hogy ha egy nő 34 éves, akkor majd bárkivel összejön és szinte számonkérik, hogy miért nem.

Egyáltalán honnan veszed, hogy akar gyereket? Ha annyira akarna, már lenne neki.

máj. 8. 11:26
 24/43 anonim ***** válasza:
92%

Ez kereszténycel 37f, csak átlépett a 38-ba.

184cm, sportos irodista, jó fizetéssel, jóképű, okos értelmes. És nőgyűlölő személyiségzavaros beteg, akinek még sosem volt nője.

máj. 8. 11:31
 25/43 anonim ***** válasza:
93%
Mondjátok, hogy troll. Én nem akarom elhinni, hogy ilyen kérdést valaki komolyan feltesz. Nem beszélve a válaszairól. Egy általános iskolás gyerektől még rendben van ez az értelmi szint, egy gimistől már azért kezd ciki lenni. 38 évesen viszont szomorú.
máj. 8. 11:42
 26/43 anonim ***** válasza:
84%
Hát ez nem így megy. Azért csak megnézi az ember, kivel fog együtt élni 😃 még jó, hogy válogat.
máj. 8. 12:55
 27/43 anonim ***** válasza:
68%

Mert a vonzalom még mindig egy kémiai tényező. Nem csúnyaság vagy szépség kérdése.

Benne lehetnél férfi modellként vagy sztárként a Vogue-ban, akkor sem vonzódna hozzád szexuálisan.

máj. 8. 14:17
 28/43 A kérdező kommentje:

Szerintem egy nőnek ennyire nem kellene válogatnia.

Pláne így hogy minden stimmel.

máj. 9. 12:51
 29/43 anonim ***** válasza:
89%

Nem veszed eszre hogy agyilag egy faek vagy kerdezo?

Mert a holgynek feltunt.

Miert valogat? Miert ne valogatna….

máj. 9. 12:56
 30/43 anonim ***** válasza:

Mert a szépség és a “szerinted minden stimmel” elenyésző faktor, hogy valaki csak ezért vonzódjon bárkihez.

Mi értelme van annak, hogy így letámadod?

Ha így folytatod, és neki is ilyen vehemensen tolod ezt a stílust, simán feljelenthet zaklatásért.

Nem vonzódik hozzád. Nem dől ettől össze a világ.

De ez a mentalitás elfogadhatatlan férfitől, nőtől egyaránt.

És mi az, hogy “alig van pár éve, hogy szüljön”.

Ha te is bejönnél neki, akkor se biztos, hogy lehet gyereke! Akkor már kuka lenne? Nagyon sok láthatatlan betegség, genetikai tényező közrejátszik.

Ennyire manipulatív, diktatórikus apától meg jobb, ha nem születik gyerek. Mert vagy elmenekülnek, vagy te pattansz le egy újabb fellángolás hevében, szerencsétlen poronty pedig csonka családban fog felnőni. …Vagy egy bántalmazó látszólag “egészséges családmodellben”, ami hatására soha nem akar majd sajátot.

máj. 9. 13:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!