Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a baj?
Figyelt kérdés
35 éves meglett férfiként egy két rövidebb kavarás volt csak az életemben. Egyszerűen teljesen semleges a nők 99%-a nekem. Van olyan aki kifejezetten nem tetszik de aki nem ez a csúnyább fajta ők meg általában teljesen közömbösek. Semmi vonzalmat nem tudok irántuk érezni. Nagyon de nagyon ritkán volt olyan aki megtetszett és vonzott de azokból sosem lett semmi. Járok kelek a nők között és az sem hatna meg tényleg ha meztelenül sétálnának előttem. Nem vagyok meleg de tényleg nem értem miért nem ragad meg senki. Más férfiak minden nőre rá másznának én meg sokszor azt sem tudom hogy honnan nézzem azokat a csajokat akiket a barátaim csillogó szemekkel néznek2024. máj. 7. 20:08
21/22 anonim válasza:
Kellhet. De demoszexualisokkal simcs semmi baj ez normalus
Ha nem fuvel faval izgul fel valaki
22/22 anonim válasza:
No letmre en is igy vagyok. Pomt erzekeny finom lelku ember vagyom es pomt en noletemre nem tudok fel mutatni egy kapcsplatot
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!