Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a baj?
Inkább aszexuális görbén mehetsz. Szürke/demiszexuális talán. Én is ilyen vagyok, kb egy férfi se érdekelt soha, akkor se ha pucér kockahassal állnának elém nagy doronggal, vagy ha valami híres gazdag pasi próbálna felszedni. Egyszerűen nem érdekel addig, amíg egy fokú érzelmi intimitást fel nem építettünk és meg nem ismertük egymást rendesen.
- Egy demiszexuális
Nőként ez az érzés mindennapos, szóval én megértelek.
Más kérdés, ha a pasik így működnének, már kihalt volna az emberiség.
"egy két rövidebb kavarás"
Ez mit jelent?
A kavarás valami negatív, bajkeverés a szinonímája...?
"Más kérdés, ha a pasik így működnének, már kihalt volna az emberiség."
Vagy minőségi kapcsolatok lennének.
Amit az 1. mond, alap.
"ez a csúnyább fajta ők meg általában teljesen közömbösek. Semmi vonzalmat nem tudok irántuk érezni. Nagyon de nagyon ritkán volt olyan aki megtetszett és vonzott de azokból sosem lett semmi."
EZZEL a részével tudsz valamit kezdeni, foglalkozni vele.
Én túl sokáig elhittem sajnos - mindenki zsigerből ezt mondta -, ne foglalkozz vele, magától megjavul, még túl fiatal vagy.
Nem volt igazuk!
Konkrét mintázattal mentem hozzájuk már 19 évesen is, mikor láttam, hogy számtalanszor ez ismétlődik, mégis ezt mondták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!