Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a baj?
14: Akkor volt két kapcsolatod, úgy mondd, mert ez az.:)
Nekem pszichológus nagyon felkapta a fejét, hogy fú, az komoly kapcsolat!
A fél év.
Szóval ezt szeretettel átadom neked akkor. Az egy komoly kapcsolat!
Sajnos akik tetszettek, nem viszonozták, vagy nem tudtál összejönni velük.
És azt is mondd el, ha valakivel ismerkedsz, vagy valakinek a segítségét kéred, hogy találjon neked párt, hogy nem vagy promiszkuis!
Nagy előny ez ma, amikor a média körömszakadtáig dolgozik azon, hogy az embereket fizikailag ás mentálisan megbetegítse.
Baj meg csak annyi, hogy ha kiemelten fontos lenne neked ez az életterület (szerelem, szexualitás), akkor már többet tudnál magadról a témában 35 éves korodra. Mert nem nyugodtál volna bele 15, 25, 34 évesen, hogy így mennek a dolgok.
Tehát ha van egy nő, mint pl. én, akinek fontos a szerelem, szexualitás akkor lehet, nem lennél oda elég jó.
Bár nekem inkább az a red flag, ha van ilyen egyáltalán, ha valaki 18 éves kora fölött eltöltött úgy 1 évet egy kapcsolatban, hogy szüzek maradtak.
most voltam Franciaországban hát teljesen más kategória ott rengeteg 10/10 rohangál.
itt sok a kalács képű vagy paripa fejű és vagy hombár .....
próbálkoz külföldön főleg kanada és Franciaország a nyerő, ha magas vagy akkor még a skandináv országokban is találsz szemre való nőt de ott már azért ritka.
ha bejön az ázsiai nő akkor rengeteg kínai és japán nő szbad de vigyázz nem a k pop csajok az átlag! hanem inkább mint zsíros deszka feleség már mondjuk az a nő is kecses nőies szép.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!