Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lànyok mit gondolnàtok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lànyok mit gondolnàtok a fèrfiakròl, hogyha állandóan azt tapasztalnátok, hogy minden férfi csak érdekből akar veletek lenni?

Figyelt kérdés

Làtnál pár pasit akik nem ilyenek és kapcsolatban vannak, de nagy többségben azt látnát, hogy a pasik érdekből keresnek nőt.

Akár hol ismerkednétek idővel mindig ez jönne elő.

Mikor ezt megemlítenétek 4-5 év után akkor azt tapasztalnád,hogy mindenki nektek támad , hogy rossz helyen keresel, te vagy a hül.ye, te vagy a .zar.. Holott csak egy valós problémát vetsz fel.

Mit gondolnátok ilyen helyzetben a férfiakról és, hogy éreznétek magatokat?

máj. 7. 14:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%

"mégis 2 polccal feljebb helyezi magát és ilyenkor jön a én csak diplomas, jómódú, szép testű pasival állok szóba.."

Ha elfogadja, hogy ő viszont nem kell ezeknek a pasiknak, akkor ezzel nincs semmi baj.

máj. 7. 15:42
 12/20 anonim ***** válasza:

8

Van ott egy átlagosan szó is, amit lefelejtettél. Ha ennyire magyarázkodásban vagy, légyszi mondd el, hogy az mit jelent xd

máj. 7. 15:44
 13/20 anonim ***** válasza:

Pontosan azt, amit leírtam. Én azt is hozzávettem.

Nagyon nem akarod leírni, hogy mit keres "egy" nő és "egy" férfi ÁTLAGOSAN a másikban.

Nyilván férfiakra kivetíted azt, amit te keresel, nőknél meg nem tudsz objektív maradni az ideg miatt, de terelni, azt nagyon tudsz.

máj. 7. 15:47
 14/20 anonim ***** válasza:
19%

#9! Hát nem.

#10! Na, megnyugodtam. Még mielőtt valaki azt gondolná, hogy ez nem az az álkérdés, amit minden nap kiírsz, gyorsan leszögezed, hogy de, ma is csak a nőket szeretnéd szidni😂

Nem, nem teszek említést, egyrészt azért, mert te majd megteszed helyettem, én ebben nem leszek partner, másrészt, mert nem érint a probléma, magam is nő vagyok, nem keresek nőt, harmadrészt, mert nem ez volt a kérdés, arra válaszoltam, és végül, de nem utolsó sorban, azért, mert nem megyek bele a hazugságaidba és a hülye játszmáidba ma se.

"Sőt szerinted nem is létezik ronda nő külsőleg és elmebeteg nő belsőleg.."

Én ilyet sehol nem állítottam, mindjárt mondom, kiről hazudozzál.

"Arròl persze nem teszel említést, hogy rengeteg nő van aki átlagos szinten van és mégis 2 polccal feljebb helyezi magát és ilyenkor jön a én csak diplomas, jómódú, szép testű pasival állok szóba.."

Mint írtam, mindenki azzal áll szóba, akivel AKAR. Nem egy kis köcsög fogja neki előírni. Ahogy én el tudom fogadni, ha nem kellek egy pasinak, tanuld meg te is. Talán akkor majd nem leszel egy szánalmas kis nyomi 😁

máj. 7. 15:47
 15/20 anonim ***** válasza:
65%
Gondolom úgy érzed hogy ilyen méltatlanságokat a nők csinálnak a férfiakkal, miközben a férfiak mélyérzésűek, és igazi szerelemmel szeretik a nőket, de ironikus módon közel áll a valósághoz az, amit írsz. Ezért nem akar egy csomó nő randizni, és még ha keresnek is párt, baromi óvatosak.
máj. 7. 15:50
 16/20 anonim ***** válasza:
62%

De hát ezt mondjátok. Hogy mi vagyunk a hibásak mert úgy választunk pasit, hogy szétcsalnak, szexre kellünk csak meg unaloműzésnek. Ez is kihasználás.

De persze az elején mindenki teszi a szépet, és nem vagyunk gondolatolvasók. Semelyik oldalról sem olyan egyszerű ám azt kitalálni, valóban érdeklünk-e valakit, vagy csak a szex/pénz kell.

máj. 7. 16:58
 17/20 anonim ***** válasza:

Mindenki érdekből van együtt bárkivel.

Ideális esetben azért, mert úgy érzi, teljesebb és jobb az élete azzal a valakivel, mint egyedül. Ez a normális hozzáállás.

Ha valaki azért jön össze a másikkal, hogy a másiknak jobb legyen (???) az elég fura lenne, és nem volna egyenrangú a kapcsolat.

máj. 7. 22:32
 18/20 A kérdező kommentje:

"Ideális esetben azért, mert úgy érzi, teljesebb és jobb az élete azzal a valakivel, mint egyedül. Ez a normális hozzáállás."

Tehát az egy normális dolog, hogy csak érdekből vagy a másikkal?

Ezzel azt üzened, hogy ne azért legyél a másikkal mert tetszik, mert szereted, mert jòl érzed magadat vele és köslcsönösen te is vissza akersz adni neki mindent amit kapsz..

Ez nekem nagyon ellenszenves felfogás és nagyon nem jò ha a nők így gondolkoznak..

máj. 8. 13:23
 19/20 anonim ***** válasza:

Valószínűleg rosszul magyaráztam:

"mert szereted, mert jòl érzed magadat vele és köslcsönösen te is vissza akersz adni neki mindent amit kapsz" -> ez mind egyenlő azzal, hogy jobb neked az adott emberrel, mint egyedül, azaz érdekedben áll vele párkapcsolatot létesíteni, és tenni azért, hogy fennmaradjon a kapcsolat.

Akivel kapcsolatban nem ezt érzed, azzal nem jössz össze, hiszen nem áll érdekedben.

Kicsit próbáld az érdek szót tágabban értelmezni, nem csak pejoratívan lehet ezt használni.

máj. 8. 14:18
 20/20 A kérdező kommentje:

19#

Èrtem amit írsz és kivánom, hogy sok nő csak ilyen értelemben legyen csak érdek..

A való életben sajnos nem ezt làtom

máj. 9. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!