Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket is ennyire idegesít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is ennyire idegesít ha egy nő ennyire a külsejével foglalkozik, állandóan tükörbe nézi magát, hogy áll a ruha, haj, pilla, smink stb.?

Figyelt kérdés
2023. nov. 15. 10:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Nő vagyok, de idegesít nagyon.
2023. nov. 15. 10:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Rövid az élet, hogy ezen felb@sszam magam. Ha zavar, lapozz. Ezerszer inkább ez, minthogy büdös, slampos, igénytelen legyen valaki.
2023. nov. 15. 10:07
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem idegesít, mert annyira nem érdekel, de jókat mosolygok, amikor még a kirakatüvegben is magukat nézegetik. 😀
2023. nov. 15. 10:07
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
#1 vagyok és válaszolok bővebben. Idegen nők ahogy lesik magukat egyáltalán nem érdekel, de ha olyan személyről van szó, aki velem kontaktban van és állandóan magát nézegeti, igazítja a sminket, ruhát beszélgetés közben felidegesít rendesen. Ezt úgy írom, hogy szeretem magam sminkelni és rendbe teszem a hajamat is. Aki szerintem állandóan magával van elfoglalva külsőt illetően szerintem megfelelési kényszerben szenved, vagy totál felszínes, beképzelt. Legyen szó nőről férfiról egyaránt.
2023. nov. 15. 10:12
 5/12 anonim ***** válasza:
32%

4, ugy latszik valami elfojtott mely problemad van es teged erint a legjobb ez a tema, ha ennyire felidegesit, hogy valakit erdekel a kulseje.

Normlis embert nem idegesiti halalba, ha mast erdekel a kulseje.

2023. nov. 15. 10:26
 6/12 anonim ***** válasza:
64%

5

Az hergel fel, amikor "beszélgetünk" és nem velem beszél hanem a tükörrel. Vagy hiába kérdezek valamit oda se figyel. Az egyáltalán nem izgat ha megnézi hogy elmosódott-e a smink hanem ha nem bírja letenni a tükröt. De köszönöm szépen az analízist. Igazán "okos" emberke vagy. 👍

2023. nov. 15. 10:30
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
Nem idegesít, de nem jönnék össze ilyen nővel.
2023. nov. 15. 10:35
 8/12 anonim ***** válasza:
7%

6, eleg egysiku es valotlan karaktert irtal le azzal, hogy nem birja letenni a tukrot es a tukorrel beszel. Ilyet meg soha nem lattam es nem is letezik ilyen ember aki csak a tukrot nezi.

Tovabbra is latszik a tulazasodbol, hogy valami problemad van a szep nokkel, mert altalban rajuk jellemzo a tobbszoros csekk.

2023. nov. 15. 10:35
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Engem idegesit ha piperkőc barátom van es magát jobban szereti.

Voltam olyan mellett is aki meg beteges es az is allandoan maga körül forgotr csak. Gyogyteak vitaminok magándokik gyogymasszázs. Errol szolt a kapcsolatunk is hogy ő szoliba megy masszázsra megy micsoda teái vannak meg magának vett vagy 20 pár cipot 30 celvi. Klein polot gatyát.

Olyan önimádó hogy én ugy efeztem magam a kapcsiban mintha vmi asszisztense lennék csak egy targy aki pluszba szereti önmaga mellett.

En meg nem kapok semmit. Se törődest se erzelmeket se semmi mást se.

Szexben se volt előjáték se. Volt hogy hozzam vagott egy vibrátort hogy azzal oldjam meg magamnak az elojátékot is ő meg mozizza aztán megd.g.

Erre a masik pasim utána az legalabb már szerelmes törődő tipus volt, de állandoan a parfümök, márkás cucvok, a rágó is olyan kötelező volt a képébe mint a nyelve meg a fogai. Rágo nelkul szinte látni se lehetett meg meloba is kellett a chanel is. Aztan még beleállt olyanokba hogy maradt egy folt a gáztűzhelyen miközben ő életében soha nem takarított még.

Ha szerelmes az ember ill én, annyira átmegyek egy irdatlan hülyébe, én nem hogy foltokat hibákat a masikban, de azt se vettem észre hogy önimádókkal vagyok csak, es nem olyanokkal akik valoban szeretnének engem.

2023. nov. 15. 11:05
 10/12 anonim ***** válasza:
44%
Ugyan már, ezt szeretik :D Volt egy ilyen barátnőm, egyszer mentünk az utcán és feltámadt a szél. Összefújta a hajunkat. Én egy gyors mozdulattal megigazítottam, ő meg elkezdett sikítani és jajgatni, hogy most azonnal keressünk egy kirakatüveget, majd megfésülködött és 5 percig csak a hajával volt elfoglalva. Meg hát igen mindig sminkelt meg folyton a külsejével volt elfoglalva. Pont emiatt volt szép és kivétel nélkül mindenkinek bejött. Úgyhogy ja, nem idegesíti őket, szeretik.
2023. nov. 15. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!