Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha állandóan a külsejével...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha állandóan a külsejével foglalkozik az intő jel?

Figyelt kérdés

Van egy hölgy, akivel elkezdtem randizgatni mostanság. Nagyon szép, külsőre tényleg egy álom. Ennek ellenére folyton azzal van elfoglalva, hogy hogy néz ki (nézegeti magát mindenhol, visszaigazolást vár), arról tud szinte csak beszélni, hogy mikor milyen szépészeti beavatkozása lesz, mi volt eddig stb. Úgy érzem, mintha saját magába lenne szerelmes és az lenne az életcélja, hogy ő hibátlanul nézzen ki. Nekem alapjáraton nem szimpatikus, ha valaki ENNYIRE sokat ad a külsőségekre, persze ne is legyen igénytelen, de ő már bőven átesett a ló túloldalára. Ezt leszámítva egy értelmes, tanult, művelt nő, akivel jól el lehet beszélgetni, de mégsem érdekli túlzottan semmi, csak az, hogy minél jobban nézzen ki. Nem mellesleg olyan külseje van, amit 10/9 nő egész biztosan megirigyelne, viszont ő így sincs megelégedve magával, a tökéletességet hajszolja. Ez nem hiszem, hogy egészséges felfogás lenne.

Egy ilyen nővel van értelme összejönni?

2022. okt. 7. 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgyis öszejössz vele.
2022. okt. 7. 16:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ő olyan, amilyen.

Te meg eldöntheted hogy kell ez neked vagy sem.

Az azért elgondolkodtató, hogy még össze sem jöttetek, de már zavar ez benne (megértem). Szóval igen, intő jel ha már az elején ezt ennyire nem bírod benne.

2022. okt. 7. 16:05
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Jó lenne, ha a férfiak megértenék, hogy a jónőségbe sok energiát kell feccölni, az nem a semmitől van.

Amúgy szerintem intő jel, biztos, hogy szorong.

2022. okt. 7. 16:24
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Jó nő = rengeteg energia és munka hogy szép legyen
2022. okt. 7. 16:31
 5/8 anonim ***** válasza:
93%

Nem a külseje miatt kezdtél ki vele alapból, nem tűnt fel, hogy ez nem ilyen két perces meló eredménye? Szerintem kicsit el vagy tájolva, hogy mennyit kell a nőknek a külsőbe fektetni egy bizonyos szinthez. Persze kicsit bizonyzalannak is tűnik, lehet régen nem volt ilyen szép. Ha leállna a rutinjával annyira, ami szerinted "normális", akkor lehet meg se szólítottad volna, mert nem úgy nézne ki, mint most.

Szerintem hagyd a csajt, kicsit ingatag az önbizalma, még meg is sértheted azzal, ahogy itt is leírtad őt.

2022. okt. 7. 17:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha talalsz konnyen ilyen jo kulseju not, akkor valogathatsz.
2022. okt. 7. 17:13
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
Az ilyen nők általában addig műttetik magukat még végül egy undormány lesz belőlük. Hagynám. Sose fog megelégedni magával.
2022. okt. 7. 17:55
 8/8 anonim ***** válasza:
41%
Beteg nyaktól felfelé, nem kicsit...
2022. okt. 7. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!