Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kibírhatatlan egy nőnek a férfi szegénysége?
Figyelt kérdés
Albérlet, 1 szoba, kajára, ruhára, és egy-két apróságra van pénz, de ennyi. Cserébe az illető normális, hűséges, vannak céljai, hobbijai, amikért szenvedélyesen tesz, csak éppen a pénzkeresés ezek között a legutolsó helyen áll, mivel túl sok időt, energiát elvesz az előbbiektől.2024. máj. 6. 14:46
31/38 anonim válasza:
Azért vagytok anyagiasak mert folyton folyvást habzó szájjal visingtok h nettó minimum 500e és saját ház/lakás meg auto csak alap egy pasitól és ha ezt nem tudja hozni akkor életképtelen.
34/38 anonim válasza:
Én anyagias vagyok. De hát úgysem egymást keressük a kérdezővel, én sosem állnék még csak szóba sem vele, ő alapból úgy beszél a nőkről, hogy látszik, utálja őket nagyon, tehát a kérdést sem értem. Az ilyen férfi maradjon egyedül, nyomorogjon kedvére, nekem boldog kapcsolatom van.
35/38 anonim válasza:
34, pacsi! Én szeretek anyagi biztonságban élni, a gyerekeimet tisztességes körülmények között, biztonságban nevelni. Keményen dolgozom ezért minden egyes nap, ahogy a férjem is, és nem vagyok hajlandó szégyellni magam miatta!
Biztosan akad nő, akinek elég az ilyen életbeb tengő-lengő férfi, nekem nem kellene, és a szívem mélyén remélem, olyan nőnek sem, aki szeretne gyereket, mert a gyereknek ki.aszás ilyen körülmények közé születni.
36/38 anonim válasza:
33
Majd én eldöntöm, hogy szerintem ki az életképtelen.
37/38 anonim válasza:
Ez nem szegénység hogy egyedül laksz, másnak melója sincs.
38/38 anonim válasza:
Egész nap sorozatok végignézésére meg videójáték awardokra hajtva lepukkant kinézettel persze hogy nem tolerálják hogyha még az albérletben is büdös és kosz van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!