Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire kibírhatatlan egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kibírhatatlan egy nőnek a férfi szegénysége?

Figyelt kérdés
Albérlet, 1 szoba, kajára, ruhára, és egy-két apróságra van pénz, de ennyi. Cserébe az illető normális, hűséges, vannak céljai, hobbijai, amikért szenvedélyesen tesz, csak éppen a pénzkeresés ezek között a legutolsó helyen áll, mivel túl sok időt, energiát elvesz az előbbiektől.
2024. máj. 6. 14:46
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
43%

Azért vagytok anyagiasak mert folyton folyvást habzó szájjal visingtok h nettó minimum 500e és saját ház/lakás meg auto csak alap egy pasitól és ha ezt nem tudja hozni akkor életképtelen.

2024. máj. 7. 05:12
 32/38 anonim ***** válasza:
13%

31

Mert így van.

2024. máj. 7. 05:33
 33/38 anonim ***** válasza:
23%

32

Nem, nincs így.

2024. máj. 7. 06:54
 34/38 anonim ***** válasza:
51%
Én anyagias vagyok. De hát úgysem egymást keressük a kérdezővel, én sosem állnék még csak szóba sem vele, ő alapból úgy beszél a nőkről, hogy látszik, utálja őket nagyon, tehát a kérdést sem értem. Az ilyen férfi maradjon egyedül, nyomorogjon kedvére, nekem boldog kapcsolatom van.
2024. máj. 7. 09:47
 35/38 anonim ***** válasza:
87%

34, pacsi! Én szeretek anyagi biztonságban élni, a gyerekeimet tisztességes körülmények között, biztonságban nevelni. Keményen dolgozom ezért minden egyes nap, ahogy a férjem is, és nem vagyok hajlandó szégyellni magam miatta!

Biztosan akad nő, akinek elég az ilyen életbeb tengő-lengő férfi, nekem nem kellene, és a szívem mélyén remélem, olyan nőnek sem, aki szeretne gyereket, mert a gyereknek ki.aszás ilyen körülmények közé születni.

2024. máj. 7. 11:25
 36/38 anonim ***** válasza:
35%

33

Majd én eldöntöm, hogy szerintem ki az életképtelen.

2024. máj. 7. 12:25
 37/38 anonim ***** válasza:
35%
Ez nem szegénység hogy egyedül laksz, másnak melója sincs.
2024. máj. 7. 22:45
 38/38 anonim ***** válasza:
62%
Egész nap sorozatok végignézésére meg videójáték awardokra hajtva lepukkant kinézettel persze hogy nem tolerálják hogyha még az albérletben is büdös és kosz van.
2024. máj. 26. 16:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!