Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire kibírhatatlan egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kibírhatatlan egy nőnek a férfi szegénysége?

Figyelt kérdés
Albérlet, 1 szoba, kajára, ruhára, és egy-két apróságra van pénz, de ennyi. Cserébe az illető normális, hűséges, vannak céljai, hobbijai, amikért szenvedélyesen tesz, csak éppen a pénzkeresés ezek között a legutolsó helyen áll, mivel túl sok időt, energiát elvesz az előbbiektől.
2024. máj. 6. 14:46
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
76%
Nem értem, miért mi nők vagyunk az aranyásók, amikor nekünk van, neked meg nincs…..
2024. máj. 6. 15:23
 12/38 anonim ***** válasza:
43%

Bírom h bemutatkozik a kérdező h ő normális, utána meg lehordja a nőket mindennek. Szóval nem normális mégsem….

Utolsó!

Senki nem lesz aranyásó attól, hogy neked nincs!

Ha lenne sok milliód, 6 BMW-d, 4 palotád, 3 nyaralód külföldön, akkor joggal aranyásóznál le nőket, akik ki akarnak forgatni a vagyonodból!

De neked semmid nincs!

Ha pedig egy mozibelépőt sem tudsz kifizetni, az nem azt jelenti hogy a nő aranyásó, hanem azt hogy te csóró vagy!!!!

2024. máj. 6. 15:40
 13/38 anonim válasza:
57%
Normálisabb nőnek ez kevés.
2024. máj. 6. 15:52
 14/38 anonim ***** válasza:
17%
Úgy látszik, nem vagyok normális nő, mert az én barátom nagyon hasonló, csak ő saját lakásában él. Mondjuk mi már nem vagyunk fiatalok, szó sincs családalapításról.
2024. máj. 6. 16:10
 15/38 anonim ***** válasza:
66%
Itt az 1 szobás albérlet a legkevesebb....
2024. máj. 6. 16:24
 16/38 anonim ***** válasza:
27%
Nem az anyagi helyzete a baj, hanem ahogyan nyilatkozik a nőkről….
2024. máj. 6. 16:42
 17/38 anonim ***** válasza:
38%

Kibírhatatlan ……

Nem adom lejjebb az életszinvonalam senki kedvéért.

2024. máj. 6. 16:52
 18/38 anonim ***** válasza:
39%

Tehát ő a kis egyszobás albérletéből betenné a seggét az én lakásomba, eltütyörögne a kis hobbijával és ennyi? Ez aztán élet.

Menjen sugar mama oldalra, ne mást használjon ki.

2024. máj. 6. 16:55
 19/38 anonim ***** válasza:
19%

Kibírható, ha nem kér tőlem pénzt. Ne gondolja azt se, hogy majd kinyomok neki 3 gyereket hogy legyen saját háza.

Az én házamba se akarjon betelepedni.

Nekem is vannak hobbijaim, amik idő és pénz igényesek.

2024. máj. 6. 17:56
 20/38 anonim ***** válasza:
19%
Így akkor a találkozás se megoldott, mégis hol...
2024. máj. 6. 18:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!