Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kibírhatatlan egy nőnek a férfi szegénysége?
Figyelt kérdés
Albérlet, 1 szoba, kajára, ruhára, és egy-két apróságra van pénz, de ennyi. Cserébe az illető normális, hűséges, vannak céljai, hobbijai, amikért szenvedélyesen tesz, csak éppen a pénzkeresés ezek között a legutolsó helyen áll, mivel túl sok időt, energiát elvesz az előbbiektől.
Hát akkor legyen boldog ez a férfi a hobbijaival az albijában! Nekem nem kéne, ugyanis nem egy egyszobás albérletben képzelem ez az életemet.
2024. máj. 6. 14:55
2/38 anonim válasza:
Normális ,hűséges akad a tehetősebbek között is!
2024. máj. 6. 14:55
3/38 anonim válasza:
És miből mennénk nyaralni?
2024. máj. 6. 14:56
4/38 A kérdező kommentje:
Hányok tőletek. Nem is férfi kell nektek, hanem amit elcsórhattok tőle.
2024. máj. 6. 15:02
5/38 anonim válasza:
Annak a férfinak, akinek annyira fontos a hobbija, hogy inkább élete végéig egy picsányi albérletben nyomorog, és teljesen megfelel neki, hogy éppen hogy futja kajára, meg ruhára, annak minek párkapcsolat, de tényleg? Az ilyen férfi mellett csak szenvedne egy nő, meg túlélőmódban tengődne.
Normális nő szóba sem áll ilyenekkel.
2024. máj. 6. 15:03
6/38 anonim válasza:
Kérdező, nekem van normális munkám, normális fizetéssel. Én nem vagyok rászorulva sem mások javaira, sem egy párkapcsolatra. Te vergődsz itt kínodban, mert nem kellesz a nőknek, és te jössz itt a lopással, holott itt te vagy hátrányos helyzetben mindenféle szempontból. Szóval ki is csórna kitől? :)
2024. máj. 6. 15:06
7/38 A kérdező kommentje:
Jó, hát az anyagias, haszonelvű hozzáállás is egy létforma, más kérdés, hogy nem mindenki ilyen primitív állat. Mindenesetre elég szánalmas és taszító..
2024. máj. 6. 15:11
8/38 anonim válasza:
Kérdés, dolgozik-e hogy jobb legyen, vannak tervei? Ha igen, akkor semmi baj, nagyon szívesen segítek benne.
Ha nem és így kényelmes, hosszú távon összeférhetetlen lenne velem, mert szeretnék családot. Ugyan van családi házam (örökség), de a gyerekeket eltartani nem annyira olcsó + ha családod van, magadra is költened kell vagy megőrülsz, + a gyerekeknek is jó ha nem a teljes minimum van. Azt mondanám, ha nem kell albit fizetni és mondjuk nálunk élünk, akkor azért nem kell luxus számokra gondolni végcélként.
2024. máj. 6. 15:13
9/38 anonim válasza:
Nagyon.
2024. máj. 6. 15:13
10/38 anonim válasza:
Nekem alapesetben nem számítana. Magam is takarékos vagyok, nem szeretek sokat utazásra költeni. Viszont nekem fontos a családalapítás és hogy a gyereknek stabil körülményeiblegyenek majd, én erre gyüjtök. Már vettem egy régi házat, most gyűjtök a felujításra, igyekszem haladni a cél felé. Engem zavarna ha a páromra nem lehetne anyagilag semmiben számítani, nem futná semmire amég GYED-en vagyok, stb. Nem kell palota meg egy kisebb vagyon, de valamilyen fokú stabilitás legyen. Pl tudjam azt, ha elveszítem a munkám és 3 hónapig nem találok másikat, addig is megleszünk családostól(én is tudom ezt nyújtani visszafelé)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!