Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Mennyire fontos nektek, hogy egy férfi megfeleljen a társadalmi elvárásoknak?
Figyelt kérdés
Most elsősorban arra gondolok, hogy akarjon családot alapítani, fiatalon (18-20) évesen költözzön albérletbe otthonról, legyen kocsija, szép ruhái stb. Tehát ennek az úgymond ellentéte, aki nem csóró ugyan, de nem követi ezek mindegyikét, az szóba jöhet nálatok?máj. 6. 10:05
11/17 anonim válasza:
én sem követem a társadalmi elvárásokat szóval nem zavar.. csak legyen életképes szóval ne szoruljon gondoskodásra plusz magával szemben legyen igényes
12/17 anonim válasza:
Senkit sem érdekelek a társadalmi elvárások..aha, aztán mégis.
13/17 anonim válasza:
Hát mert nyilván a társadalom összessége egyénekből áll, és ahhoz, hogy az egyének együtt tudjanak funkcionálni egy társadalomban, ahhoz az kell, hogy az alap dolgokban egyetértsenek. A társadalmi elvárásokat így az egyéni elvárások alakítják, az olyasmi, ami sokaknak normális és alap, az kinövi magát társadalmi szintre. Egyéni eltérések attól még vannak és lesznek, de nehogymár meglepődjünk azon, hogy az emberek zöme igényes társat kíván maga mellé, akivel nem ciki megjelenni az utcán.
14/17 anonim válasza:
A társadalmi elvárások mindenki fejében valami egészen mást jelentenek. A te személyleírásod egy igénytelen emberre vall, aki lusta és nem akar felelősséget vállalni semmiért. Egy nincstelen senki, aki csak élne bele a világba. Egyébként biztos van olyan nő, akinek ez tetszik, csak kevés.
15/17 anonim válasza:
Nem kötöm korhoz az előlépéseket, az élet ennél bonyibb, de azért legyenek már ambíciói. Ne abból álljon az élete, mint Al Bundynak.
16/17 anonim válasza:
"fiatalon (18-20) évesen költözzön albérletbe otthonról"
Ez egyébként elég durva. Késel pár évet az otthonról való elköltözéssel és soha az életben nem lehet csajod...:DDDD
17/17 anonim válasza:
A társadalom elvárási nem érdekelnek. De nyilván nem véletlen módon ezek sok pontban egyeznek az én elvárásaimmal. Pl gyereket szeretnék én is, így akkor hasonlót keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!