Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők. Mennyire fontos nektek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Mennyire fontos nektek, hogy egy férfi megfeleljen a társadalmi elvárásoknak?

Figyelt kérdés
Most elsősorban arra gondolok, hogy akarjon családot alapítani, fiatalon (18-20) évesen költözzön albérletbe otthonról, legyen kocsija, szép ruhái stb. Tehát ennek az úgymond ellentéte, aki nem csóró ugyan, de nem követi ezek mindegyikét, az szóba jöhet nálatok?
máj. 6. 10:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%
Semennyire. Kettőnk igényei egyezzenek, ez a fontos.
máj. 6. 10:13
 2/17 anonim ***** válasza:
22%
Nem tudtam, hogy ezek az elvárások. Ha a szép ruha társadalmi elvárás, sokan nem tudnak róla.
máj. 6. 10:22
 3/17 anonim ***** válasza:
29%
Én nem követem ezeket a társadalmi elvárásoknak akármit, úgy érzem magam, mint egy sehová nem tartozó, soha nem akartam ezt azt mert már xy -nak gyereke van, az anyám unokát akar és te mindent megteszel, hogy kielégitsd a kivánságait, a barátnőknek/barátoknak már családja van nekem is azonnal találnom kell valakit...
máj. 6. 10:23
 4/17 anonim ***** válasza:
13%
Ezek az elvárások csak a fejedben léteznek.
máj. 6. 10:25
 5/17 anonim ***** válasza:
43%
mindenki annak felel meg akinek akar, a zsák megtalálja a foltját match!
máj. 6. 10:29
 6/17 anonim ***** válasza:
27%

Sok ebből az én elvárásom, nem érdekel a táasadalom. Én szeretnék családot, azért 25+-osan illene a családtól elköltözni, keressen annyit hogy magát eltartsa mások lehúzása nélkül és legyen tiszta ruhája. Nem kell márkás anyámkínja, de tiszta és igényes. ---> és ezeket nőként én is hozom. Kocsi nekem édes mindegy, Budapesten amúgy se lehet olyan hatékonyan használni.

Ettől függetlenül pont lekakilom hogy idegen mit gondol az én életvitelemről, támogatom teljesen azokat akik nem akarnak gyereket, nem veszek részt a mostani hookup cultureben hiába emiatt pont hogy nem érdeklek senkit se.

Ettől még nem baj, ha az ember tudja, mit akar és ez néhol egybe esik a társadalmi elvárásokkal, és van olyan ami nem.

máj. 6. 10:43
 7/17 anonim ***** válasza:
83%
Csak olyan jöhet szóba aki nem akar gyereket. Mindegy hol lakik de hozzám ne akarjon egyből beköltözni.
máj. 6. 11:12
 8/17 anonim ***** válasza:
58%
Semennyire. Sőt minel inkább azon görcsöl hogy megfeleljen, annál ellenszenvesebb!
máj. 6. 11:17
 9/17 anonim ***** válasza:
37%
A társadalmi elvárások engem sem érdekelnek, a saját elvárásaimnak feleljen meg :D Ennek meg amúgy része, hogy akarjon családot, hiszen én is akarok, hogy azért legyen képes önálló életvitelre, ellátni magát, eltartani magát, stb, és hát nyilván nem baj, ha bizonyos kor felett már nem az anyja melletti szobába kell járnunk dugni (értsd jól, attól még, mert nekem van hol laknom, ő se a gyerekszobájában éljen 30 évesen is). A többi meg egyéni preferencia, szép ruha meg társai csak addig érdekel, amíg igényes, alkalomnak megfelelő, tiszta, rendezett, de nekem nincs bajom az együtteses pólókkal meg koptatott farmerrel meg ilyenekkel, amíg nem érzem 4 méterről is a mosdatlanság szagát és nem az van, hogy ami halványszürke az eredetileg igazából fekete volt, érted. Szóval na, alap szinten legyen már igényes az ember, de azért nem elvárás, hogy az éppen aktuális divatot kövesse 100%, én sem követem. Legyen önazonos, szerintem ez mindig nagy előny.
máj. 6. 11:21
 10/17 anonim ***** válasza:
nála szóba jöhet, xxxxx felett :-)
máj. 6. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!