Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg a férfiak nagy része...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a férfiak nagy része a társadalmi elvárások miatt akar barátnőt mert ha egy férfi egyedül van akkor lúzernek gondolják?

Figyelt kérdés
márc. 7. 10:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Igen. Lúzernak vagy hominak gondolják.
márc. 7. 10:07
 2/13 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem ez mindkét nemre igaz.
márc. 7. 10:09
 3/13 anonim ***** válasza:
30%
Attól függ mennyi idős? Egy egészséges srác 14,15,16,17 évesen már megismerkedik a női testtel. Mikor valaki meg 20,25,30 stb évesen is szűz vagy tapasztalatlan? Azt a családja ,barátai, munkatársai betegnek > selejtnek > melegnek > “valami baj van vele” > gondolja. Ezek a személyek közben kapálóznak egy nőért hogy bizonyítsák hogy nincs velük baj. Ilyenkor bárki jó nekik. Olyan nő is aki nem kéne nekik a hátuk közepére se.
márc. 7. 10:10
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
Részben igen.
márc. 7. 10:10
 5/13 anonim ***** válasza:
34%
Nem hiszem, hogy így lenne. Manapság egyre lazábbak a társadalmi elvárások, városokban már alig-alig léteznek, falun is erősen gyengülnek.
márc. 7. 10:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs mit akar a férfiak nagy része.

Engem soha nem érdekeltek a társadalmi elvárások, az emberekből is kiábrándultam. Társat pedig nem kötelezően szeretnék, viszont hogyha valakit megszeretek és valakivel szívesen kötném össze az életem akkor vele szeretnék kapcsolatot. Más esetben nem.

F

márc. 7. 10:25
 7/13 anonim ***** válasza:

Miért egy nőt minek gondolnak? Több munkahelyem is van, se időm, se energiám ismerkedni. Amúgy is, ki fogadná ezt így el? Max valami kamionsofőr, aki pár hetente hazajön két napra. :D

Kapom az ívet azért, hogy egyedülálló vagyok, szóval csak nyugi.

márc. 7. 10:45
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

És akkor inkább tegyem tönkre az életem, hogy legyen mellettem valami modern, liberális nő, aki szerint a nő az szőrös, karrierista, erős, a férfi főz otthon, és a gyereket neveli.

Meg a kis f.szomat, azt.

Inkább penészedek meg egy pajtában, végtagok nélkül.

márc. 7. 11:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez vicces.

A férfiak egy része ha akarna sem találna egykönnyen valakit, nemhogy elvárás miatt..

márc. 7. 12:55
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
A luzerseg egy gyujtofogalom. De aki nem kepes epkezlab kapcdolatot kialakitani az igenye szerint a sajat vagy az ellenkezo nemmel, az bizony egy felrekalibralt egyed.
márc. 7. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!