Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a férfiak nagy része a társadalmi elvárások miatt akar barátnőt mert ha egy férfi egyedül van akkor lúzernek gondolják?
Fogalmam sincs mit akar a férfiak nagy része.
Engem soha nem érdekeltek a társadalmi elvárások, az emberekből is kiábrándultam. Társat pedig nem kötelezően szeretnék, viszont hogyha valakit megszeretek és valakivel szívesen kötném össze az életem akkor vele szeretnék kapcsolatot. Más esetben nem.
F
Miért egy nőt minek gondolnak? Több munkahelyem is van, se időm, se energiám ismerkedni. Amúgy is, ki fogadná ezt így el? Max valami kamionsofőr, aki pár hetente hazajön két napra. :D
Kapom az ívet azért, hogy egyedülálló vagyok, szóval csak nyugi.
És akkor inkább tegyem tönkre az életem, hogy legyen mellettem valami modern, liberális nő, aki szerint a nő az szőrös, karrierista, erős, a férfi főz otthon, és a gyereket neveli.
Meg a kis f.szomat, azt.
Inkább penészedek meg egy pajtában, végtagok nélkül.
Ez vicces.
A férfiak egy része ha akarna sem találna egykönnyen valakit, nemhogy elvárás miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!