Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg a férfiak nagy része...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a férfiak nagy része a társadalmi elvárások miatt akar barátnőt mert ha egy férfi egyedül van akkor lúzernek gondolják?

Figyelt kérdés
márc. 7. 10:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%

"De aki nem kepes epkezlab kapcdolatot kialakitani az igenye szerint a sajat vagy az ellenkezo nemmel, az bizony egy felrekalibralt egyed."

Ha egy férfi nem gazdag, és vagy jóképű stb. akkor manapság kb lehetetlen a nők nagy részével kapcsolatot kialakítani. Ezek szerint szerinted csak az a férfi lehet normális, aki tele van pénzzel? Csóró férfi nem lehet normális személyiségű?

márc. 7. 17:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül. Legalábbis engem nem nagyon érdekelnek a társadalmi elvárások, csak egy normális, kedves nőt akarok, akit szerthetek, megoszthatom vele az életemet stb. Sajnos számomra nagyon nehezen megy az ismerkedés, meg sosem volt párkapcsolatom. Bár még fiatal vagyok, de szerintem ennél ez már csak rosszabb lesz.

És lúzernek tartanak ez miatt? Hát, sajnos igen, elég sokan. Vagy azt gondolják, hogy meleg vagyok vagy aszex vagy bármi, csak nem hetero. De hát ez van. Meg kell tanulni ezzel élni. Aztán remélem, hogy egyszer végre rámmosolyog a szerencse és végre összejön egy párkapcsolat.

márc. 7. 21:27
 13/13 anonim ***** válasza:
46%

Ma már nem igazán vannak "társadalmi elvárosok" mivel úgymond társadalom sincs. Egy fragmentált, minden téren különböző buborékban élő, egymásról alig tudó egyének összessége. Senkit nem érdekel kinek van párja vagy nincs, senkit nem érdekel valójában a másik ember problémája. A külsőségek számítanak, hogy minél menőbbnek, szebbnek, sikeresebbnek, gazdagabbnak MUTASSUK magunkat.

A többi lényegtelen. A kapcoslatok nagy része is csak érdekből létezik és borzasztó törékeny, alkalmi jelleggű. Még a komoly kapcsolatok sem komolyak. Egy házasságból kilépni is pofon egyszerű a legtöbb esetben.

Annyi elvált ember van, hogy kvázi már az a ritkaság ha valaki házas 10+ éve és nem tervez elválni.

Ahogy az is egyre ritkább hogy a gyerek(ek) úgy nő(nek) fel, hogy a szüleik együtt vannak, egy fedél alatt élnek stb.

Én azért szeretnék csak barátnőt, hogy valamivel több, jobb legyen az életem. Csak azért hogy legyen mellettem valaki nem akarnék semmit. Miért jó az ha az embernek csak szenvedést, negatív dolgokat hoz nagyrészt egy kapcsolat?

Az alkalmi kapcsolatok megintcsak nem vonzanak, a jobbra-balra való kúrogatás nem az én világom.

márc. 8. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!