Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akadály lehet, ha nekem nem egyértelmű ez-az?
Sokszor csodálkoznak az emberek, ha visszakérdezek válasz helyett, vagy szimplán nem világos amit mondanak
Ők azt mondják ez egyértelmű, de nincs olyan logikai láncolat, ami minden más eshetőséget 100%-ban kizárna. Tehát igazából ők tévednek. Én pedig -pusztán valósuínűségi alapon- nem tudom vélelmezni/kiválasztani azt a jelentést, amit ők akartak.
Egy példa: volt, hogy kolega kérdezett valamit és nem volt egyértelmű mit szeretne megtudni. Mondtam már neki is sokszor, hogy konkrétan kérdezzen, különben nem értem. Gondoltam, hogy akkor most szemléltetem vele a dolgot, és direkt aszerint válaszoltam, hogy tuti ne arra feleljek, amit meg akar tudni
Hát nem jött össze. Kiderült pont erre akart rákérdezni 😑
Szóval ez a tulajdonságom mennyire nagy hátrány ismerkedéskor? Harmincas férfi vagyok amúgy, és kizárólag a nők érdekelnek. Nem vagyok értelmi fogyatékos (ez az egy biztos )
Mindenbe bele lehet kötni, de ha jó kapcsolatot akarsz, akkor nem szabad ennyire szőrszáll hasogatónak lenni, plane nem egy munkatársal, idegenekkel, aki nem biztos hogy vevő.
Hogyha párkapcsolatot akarsz, meg kell eröltetni magad és megtanulni megfelelően kommunikálni, a folyamatos kötekedést senki se tudja elviselni.
25, ki mondta hogy minden beszélgetest logikai alapon közelítek? Pláne miből gondolod, hogy úgy akarom? Ez szól
#22-nek is. Szóval nem szándékosan hasogatom a szörszálakat. Én örülnék legjobban, ha ugyan olyan könnyedséggel el tudnék beszélni a kommunikációs partnerek mellett, mint ahogy a legtöbb ember. ("Elbeszélni mellette" , ezt tudatosan írtam, és tudom mit jelent)
Oké, rendben. Tehát válaszod ezek szerint az, hogy komoly hátrány ez a tulajdonságom. A többi lélekörlő/elmaradztaló gondolat/érzés/fantazmagória nem kellett volna.
Azért köszönöm neked is a megnyilvánulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!