Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít el minden fiú ?
Mi lehet az oka, hogy nem kellek senkinek? Nem vagyok sem extrém ronda vagy kövér vagy bármi. Nőként szerintem duplán megalázó ez , a legtöbb lány után futnak a fiúk. Nem értem mit csinálok rosszul.
Valakinek bármi ötlet ?
23:10 értelmezésed szerint akkor én is incel vagyok, mivel az ilyen túlspilázott műnőktől a falnak tudok menni a legtöbb esetben.
Kb kidobott idő, pénz, energia egy margotrobi-féle tyúkok után kajtatni.
Most jön akkor részedről az, hogy valószínű elszálltak az igényeim.....
Az, inkább a béka feneke alatt van 1000-rel.
Normális, kedves, szerethető, totál átlagos SZERÉNY nő, aki a legjobban megfog.
A külső csak annyiból érdekes, hogy legyen szimpatikus.
Most őszintén, kérdező, ezt így láttatlanban, ismeretség nélkül nyilván nem lehet megmondani. Amúgy különbség van az elutasítás, és a "nem kellek senkinek" között. (Előbbi esetben te jelzel, és a másik ad negatív választ, utóbbi esetben nem kezdeményeznek, de annak lehet az is az oka, hogy nem mernek, stb.)
F
Kérdező, ne törődj a sok megkeseredett incellel, akik nem értik meg, hogyan nők többsége nem érzelem nélküli szexre vágyik, úgyhogy kár munket irigyelni a tinderes kŭrólájkok miatt.
Én egyébként azt sejtem, hogy kialakulhatott benned valami gátlás q férfiakkal szemben, és ez látszik a viselkedéseden. Próbálj meg egyrészt azon dolgozni, hogy laza tudj lenni férfiak társaságában, másrészt meg igyekezz felszínre hozni a benned rejtőző nőt. Segít, ha többet foglalkozol a külsőddel (nem az a cél, hogy Barbie babává változz, hanem, hogy megtaláld az örömöt és a szépséget magadban), esetleg táncolj. Igazából az a titka a vonzalomnak, hogy felszabadultan tudd megélni a nőiségedet.
Kérdező én világ életembe csak egy kapcsolatra vágytam, nem akartam megudgni mindenáron minden nőt, sőt abszolút nem vonz az ilyen egy-két alkalmas, vagy néha-néha összejárunk dugni típusú "kapcsolat".
Viszonylag késő, 21 évesen veszítettem el emiatt a szüzességem is, de legalább egy olyan lánnyal akit tényleg szerettem és ha rajtam múlik, leéltem volna vele simán az életem.
Nyilván nem rajtam múlott...
Érdekes mert mindig ezzel jönnek a nők, hogy ők mennyire komolyan gondolják, ők nem mennek bele az ilyen "csak megduglak" típusú kapcsoaltokba, aztán jön XY és olyan könnyen átveri őket, hogy az ember csak kínjában röhög az egészen.
Mert jön ez a szöveg, hogy "férfiak csak azt akarják"... Igen, mert kedveském TE olYan férfiakat keresel és mindig olyanokba futsz bele ezért akik tényleg csak azt az egy dolgot akarják, aki pedig nem, őt figyelembe sem veszik.
És őszintén nekem férfiként baromi megalázó, hogy mondjuk tetszik egy csaj, elhívnám randizni, ismerkednék vele, megadnám a módját és tőlem ezt mondjuk (jó esetben) el is várná. Aztán közben meg jön 100 másik akivel meg öszefekszik két mondat után. Szóval aki így él, az mi után és mi alapján húzza meg a határt? Hogy 100 pasival simán lefeküdt minden előzmény és sallang (mint a randizás) nélkül, de mondjuk a 101-től már elvárja a komoly programokat... Érdekes nem?
A lényeg, szerintem is sok embernek kellenél, csak őket észre sem veszed.
37,
Kívánom hogy találj megfelelő nőt. Nem olyat mint a kérdező, mert ahogy írtad neki ez a típus kell: "Igen, mert kedveském TE olYan férfiakat keresel és mindig olyanokba futsz bele ezért akik tényleg csak azt az egy dolgot akarják, aki pedig nem, őt figyelembe sem veszik".
Aki figyelembe venné azt pedig észre sem veszi ahogy írtad. Az ilyenek várhatják az álompasit, de 1% esélyük ha van. Tudom nem vigasztal, de macskás nő lesz ez is valószínű, ha nem jön ki az álomvilágából. Mert álomvilág várni a jó pasikra akik nem csak dugni akarnak. Miért ragadnának le egy átlag nőnél a jó pasik? Mikor hetente dughatnak hasonlókat.
Egy ilyen rövid kérdés alapján nem fogunk neked egyértelmű választ adni. Személy szerint én kinézettől függetlenül mindenkinek adok esélyt, ha külsőre csúnyácska vagy de kompenzálod a belsőddel nekem bőven elég. Persze a teljes igénytelenség az más, az zavar, de hogy nagy a füled vagy az orrod az abszolút nem. Olyan embert keresek akivel az életemet le tudom élni, NEM olyat akire gyönyörködve nézek 10 évig, elfogadom a következő 10 évben utána meg leváltom...
Persze én is annak örülnék a legjobban ha külső-belsőre 100%-os nőt találnék, de nincs hibátlan ember, én se vagyok az, mástól se várom el.
Miből jön le neked hogy valaki csak a "lyukat" keresi? Nekem kicsit furcsa hogy mindenkinek "problémája" van.
28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!