Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfit azért utasít el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfit azért utasít el minden nő, mert a szüleivel él, az lesz a megváltás, ha elköltözik?

Figyelt kérdés
2024. jan. 24. 19:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
78%
Nem, az csak egy indok… azzal a férfivel valami defekt van, ami miatt kell egy indok.
2024. jan. 24. 19:01
 2/23 anonim ***** válasza:
22%
Akkor a rengeteg nővel is defekt van,igaz? Akik egy darab xartként bánnak az otthon élő férfiakkal. Mert nekik lehet,ugye ?
2024. jan. 24. 19:07
 3/23 anonim ***** válasza:
90%
Akkor nem lenne a mamahoteleseknek nője. Pedig van.
2024. jan. 24. 19:13
 4/23 anonim ***** válasza:
98%

Nekem mindig volt barátnőm 16éves koromtól, pedig 33éves koromig szüleimmel éltem, soha egyetlen egy nő sem koptatott le azért, mert ez így volt.

Most 37vagyok, csak azért költöztem el 4éve, mert találtam olyat, akivel érdemes összeköltözni.

Ja és nem ügyvédek a szüleim és nem a Rózsadombon laktunk, hanem egy panelban Székesfehérváron.

2024. jan. 24. 19:18
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha minden másban rendben van a férfi, úgy lehet ez a probelma okozója (mamahotel)

De ha más dolgokban is rossz akkor hiába költözik el úgyse fog kelleni senkinek.

2024. jan. 24. 19:23
 6/23 anonim ***** válasza:
Nálad akkor lesz más indok.
2024. jan. 24. 19:36
 7/23 anonim ***** válasza:
49%
Én is dobom az ilyen csajokat, 30 év körül keresek és aki otthon lakik az életképtelen.
2024. jan. 24. 19:43
 8/23 anonim ***** válasza:
73%

Nem, nem megváltás. Ha nem kellesz senkinek akkor nem az a gond, hogy otthon élsz. Ez csak egy szar kifogás. Olyan mint a "most nem keresk kapcsolatot", vagy "nincs meg a kémia" stb.

99%-ban a valós indok az, hogy ne nézel ki elég jól, nem indítasz be a puszta jelenléteddel semmit a csajokban.

2024. jan. 25. 06:18
 9/23 anonim ***** válasza:
80%

Folyton ez a nem nézel ki jól…

Egyik haverom egy Adonisz… de tényleg macsó fej, 20éve 10éves kora óta konditerem a hobbija, tökéletes test, mindig jó illata van, mert mocsokdrága parfümöket használ… de ha kinyitja a száját, minden nő elmenekül… na nem a szagtól, hanem a mérhetettlen sötétségtől ami árad onnan…

Csak azért a haverom, mert 3éves korunk óta ismerjük egymást, de a háta mögött, mivel több legyen most Laci is van a társaságunkban, az ő hivatkozása a HÜLYE Laci :D

2024. jan. 25. 07:28
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Imádunk vele bulizni járni, mert mindig magunk köré vonzza a csajokat, de lepattannak róla :D
2024. jan. 25. 07:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!