Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfit azért utasít el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfit azért utasít el minden nő, mert a szüleivel él, az lesz a megváltás, ha elköltözik?

Figyelt kérdés
2024. jan. 24. 19:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Tudom ezért le leszek pontozva, de a legtöbb nő, főleg a fiatalabb kis pitsáknak a fejében is csak mérhetetlen sötétség van. Lehet a haverod rossz helyen próbálkozik...

Meg nem is fiatal már, 30 évesen a 20-on éves csajok már nem fognak rádnyomulni akármennyire is jól nézel ki. Nekik más fajta külső az ideál, a tipikus "softboy" (mint a koreai énekes pasikák) külső a divat a legtöbbjüknél.

A gyúrás nem annyira menő, csak legyél vékony és rohadt magas.

2024. jan. 25. 09:09
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem e? 37 vagyok, van egy 18éves lányom, az összes kisbarátnője folyamatosan rajtam csüng, ha olyan lennék simán megkapnám akármelyiket.
2024. jan. 25. 10:43
 13/23 anonim ***** válasza:

Ismerek olyat aki 53 és a szülőkkel él.

Igazából én hiába is próbáltam hogy összeköltözzünk , szerintem belül rettegett, meg kellett neki az a biztonság hogy az apja minden nap megfőz meg van otthon pénz. Mármint a szüleinek a nyugdíja ….

Nekem olyanokat mondott hogy dehát hogy jönnénk ki anyagilag…. aztán szakítottam vele, ő egyedűl van azóta is…

2024. jan. 28. 14:40
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én sem hiszem, hogy egy férfit kizárólag azért utasít el minden nő, mert a szüleivel él. Szerintem ez csak ürügy. Valami más ok lehet a háttérben.
2024. jan. 28. 18:29
 15/23 anonim ***** válasza:
Az összes nő tényleg nem azért utasít el, mert otthon élsz.
2024. jan. 28. 19:16
 16/23 anonim ***** válasza:

Nekem se kéne olyan férfi aki a szüleivel él.

22N

2024. jan. 29. 10:00
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, és olyan, aki amúgy egy multinacionális cég felső vezetője, hazavisz 5.5milliót havonta, és azért él a szüleinél, mert nem szeret egyedül de épp nincs senkije, viszont bármikor kicsenget akár egy 100millás kecót is?
2024. jan. 29. 10:20
 18/23 anonim ***** válasza:
Hülyeség. Ennyi erővel ha megveszed a lépcsőházban a szomszéd lakását, már annyival jobb vagy mert 10cm fal választ el a szülőktől? Fura gondolkodás ez a "mindegy csak külön éljen" felfogás :D
2024. jan. 29. 20:13
 19/23 anonim ***** válasza:

Sajnos van aki soha nem fog leválni a szüleiről.

Az exem is ilyen. Csak akkor nem fog már a szüleivel élni ha ők nem lesznek. Eszébe sincs elköltözni…..

2024. jan. 30. 14:34
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
A szüleitől akkor is lehet függőségi viszonyban valaki, ha nem lakik náluk. És lehet úgyis teljesen önálló, ha velük lakik.
2024. jan. 30. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!