Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért utasít el minden fiú ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasít el minden fiú ?

Figyelt kérdés

Mi lehet az oka, hogy nem kellek senkinek? Nem vagyok sem extrém ronda vagy kövér vagy bármi. Nőként szerintem duplán megalázó ez , a legtöbb lány után futnak a fiúk. Nem értem mit csinálok rosszul.

Valakinek bármi ötlet ?

2024. ápr. 22. 21:39
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
34%
Regisztrálsz tinderre negyedóra múlva kiakad a lájkoknak a száma...
2024. ápr. 22. 21:59
 22/49 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező lehet látják rajtad, érzik rajtad, hogy mindenáron kapcsolatot akarsz és ők csak szexelni akarnak, vagy nemcsak azt szeretnék, de te az elejétől fogva görcsösen állsz az egészhez és inkább megfutamodnak. A szingli férfiakra értem, aki szeretőt szeretne azokat kár megemlíteni.

Azért ahhoz, hogy valami szép is kialakuljon idő is kell, az első mindig a vonzalom. Ha ismerkedsz olyan valakivel aki nem mondja ki kerek-perec, hogy csak arra lennél jó, vagy nem virít attól, hogy kizárólag azt akarja akkor lehetne belőle több. Nem azt mondom ezzel, hogy azonnal feküdj le valakivel, vagy nem kéne odafigyelni kivel is ismerkedsz, de nem hiszem el, hogy lassan 30 évesen csakis szexre éhes idiótákat fogtál ki. De ha igaz akkor a te készülékedben is van hiba.

2024. ápr. 22. 21:59
 23/49 anonim ***** válasza:
51%
Tuti hogy most is kapott egy csomó privátot meg van köztük olyan is aki nem lenne perverz, csak ugye nehéz kiválogatni, a bőség zavara, mindjárt megsajnálom...Sok itt a megalázkodó férfi aki bedől ennek, a nőket ez forditott esetben hol érdekli csak jönnek az "incel vagy" dumával.
2024. ápr. 22. 22:02
 24/49 anonim ***** válasza:
54%
Megmerem kockáztatni hogy nem is nő a kérdező...
2024. ápr. 22. 22:06
 25/49 A kérdező kommentje:
22-es pont ahogy írod, ehhez idő kell de szerintem már nincs időm ezért gorcsolok rá. 6 éve nem volt normális kapcsolatom , csak barátság extrákkal vagy olyan kezdett velem akinek barátnője volt de nem mondta el . Most beszptam az elmúlt egy - két évben rendesen , volt olyan aki ,,megcsalt ‘’egy olyan lánnyal akinek csomoban áll a zsíros haja , volt aki viccből felkeltette az érdeklődesem és összejött mással .
2024. ápr. 22. 22:07
 26/49 anonim ***** válasza:
86%
Macskákat kell venni, azok majd szeretni fognak!
2024. ápr. 22. 22:08
 27/49 A kérdező kommentje:
24: látod ez a baj, hogy nő vagyok. Tudom hogy a férfiaknak is nehéz , de nektek szerintem nem ciki egy elutasítás . A jóképű, gazdag vagy férfiak és rengeteget meséltek nekem arról hogy koptatta le őket egy csomó nő. Viszont nőként szerintem ez vérciki.
2024. ápr. 22. 22:09
 28/49 anonim ***** válasza:
47%
27 na innentől váltál nekem komolytalanná kérdező, műhiszti amit csinálsz
2024. ápr. 22. 22:12
 29/49 anonim ***** válasza:
39%

De hát arról te tehetsz, hogy 6(!!!) éve nem alakult ki egy normális párkapcsolatod se. Olyanokra pazaroltad az időd akikre kár volt, akikkel illett volna foglalkozni azokkal nem akartál. Most meg kapod úgymond vissza, de nem azért mert nem akadna hanem mert te szaladsz és minden normális férfi menekül, azt hiszik bolond vagy.

Lefogadom, hogy mindenáron férjet akarsz és gyermekeket mert attól tartasz később még úgyse jönne össze.

Te már 2-3 éven belül szülnél a legszívesebben, férjhez mennél az első normálisnak tűnő férfihoz aki lehet mégse lenne az, inkább jól összeverne, szanaszét csalna.

Hová a fészkes fenébe sietsz?

2024. ápr. 22. 22:29
 30/49 anonim ***** válasza:
83%

Nőként írom, hogy a nem túl vonzó, kövér, vagy más miatt nem szép nőismerőseim mind kapcsolatban vannak vagy házasok, szóval aki szerint rohadtszépnek kell lenni, hogy pasit szerezz, hát marhára nem igaz. Ahogy elnézem, semmi nem kell hozzá a való életben, max mázli, hogy pont egy olyanba fuss bele, aki egyrészt szingli, másrészt lehet vele valamit kezdeni.

A gyakorin meg hasonló netes platformokon is csak az incelek tolják, hogy még Margot Robbie is gagyi és bottal se piszkálnák meg, ezekkel az állítólagos magas igényeikkel csak önmagukat vigasztalják, amiért nem kellenek a nőknek. A legtöbb normális pasi átlagos nőt akar, akivel jól megvan, ennyi.

2024. ápr. 22. 23:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!