Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít el engem minden lány?
Figyelt kérdés
Általában nem bántóan mondják, de nem is őszinték. Egy lány sem mondta még el hogy mi volt velem a baja. És utána nagyon hamar össze jönnek valakivel. Sőt olyan is volt hogy már össze jött fiúval és még velem is találkozott 1-2x. De pár hónap és vége is lett.
Nem értem hogy én miért nem tudok eljutni addig hogy megszeressen egy lány. Vagyis olyan is volt hogy már megszeretett de még sem velem jött össze.
Nagyon furák a lányok.
2021. szept. 24. 07:59
1/8 anonim válasza:
Nekik utánad egyből vagy párjuk, neked azóta sincs. Szóval szerintem nem a lányok a furák, hanem magadon kéne dolgozni. Valószínűleg nem túl megnyerő a külsőd, vagy a személyiséged, vagy mind a kettő.
2/8 anonim válasza:
akkor válassz engem egy helyes fiu
3/8 anonim válasza:
Én is fiú vagyok, hasonló helyzetben. Ne röhögj ki, de nekem megfordult a fejemben, hogy inkább már fiúkkal ismerkednék! Lenne kedved hozzá?
4/8 anonim válasza:
#3 taka :D igaz, hogy hétvégére felmelegszik az idő de itt nem.
5/8 anonim válasza:
Jól van, azért kérdezni csak lehet!
6/8 anonim válasza:
Van az, hogy az elsőre szimpatikus az ember, ad neki időt meg esélyt, hogy kialakuljon valami, de aztán ha nem működik a kémia, akkor nem tudsz mit tenni. Nekem is volt ilyen srác, tök jól elvoltunk, sokat beszélgettünk, sok volt a közös dolog, aztán az első csóknál éreztem, hogy ez nem fog menni, így "szakítottunk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!