Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít vissza minden lány?
Kezdem feladni ezt az egészet. Már évek óta próbálkozom ismerkedni személyesen és az interneten is, mondhatni sikertelenül. Pár randim volt már ugyan (nem olyan sok, de volt), de mindegyik más lánnyal. Az első randi után mindenki lerázott. Tudom, hogy nem nézek ki olyan jól, hogy alacsony vagyok, hogy nem vagyok olyan profi az ismerkedésben. De hiába próbálok tenni ezek ellen, nem ér semmit.
20F
Nem nézel ki jól.
Alacsony vagy.
Csóró vagy.
Nincs jó szöveged.
Nincs jó kiállásod, kisugárzásod.
Nem vagy férfias.
Nem tudsz jól kommunikálni.
Nem próbálkozol eleget.
Balszerencséd volt.
Rossz helyen, időben és rossz lányoknál próbálkozol.
Nem a saját "kategóriádban" keresgélsz.
Taszító a személyiséged.
Túl negatív vagy.
Nem jó körökben (ismerősök, haverok, barátok) mozogsz.
Nem vagy elég nyitott.
Introvertált vagy.
Ezek közül ha a legtöbb igaz rád, akkor meg is kaptad a választ.
Igen is, igaz, hogy egy férfi lehet olyan csúnya, mint az ördög öregapja, de ha férfiasan sármos a kisugárzása, szellemes, van humora, tartása, határozott, akkor egy B. Pitt is eltöroül mellette a nők szemében.
Első az ápoltság, hogy bármiről lehessen veled beszélgetni.
Nem jó, ha erőlködsz, ha kitárulkozol, ha esetlenkedsz.
Lazán és könnyedén. Kedvesen, de nem tolakodóan.
Érezze azt, hogy figyelsz rá, érdekel.
Ne határozd el, hogy így, vagy úgy fogsz szerepelni. Légy természetes, légy önmagad.
Nem számít a magasságod. Nap mint nap látok olyan párokat, hogy a lány akár arasszal magasabb.
A kisugárzásod a lényeges.
Se a korkülönbség, se a magasság nem számít. Csak az, hogy megjelenik-e köztetek az első szikra.
Nekem volt egy általános iskolai osztálytársam, aki ötödikes korában is olyan udvarias sármmal vett körül minket lányokat, hogy mindenki szerelmes volt bele. Most, a 30. éves találkozón szembesültünk, hogy semmit sem változott.
Minden lány szereti, ha nnek nézik, ha bókolnak neki, udvariasak vele.
Ne görcsölj., de ne akarj vagánykodni se, ne játssz sterepet, ne fölényeskedh, de ne is mafláskodj.
Lúzer vagy.
Nem kell szégyellni! Vagytok egy páran
"Igen is, igaz, hogy egy férfi lehet olyan csúnya, mint az ördög öregapja, de ha férfiasan sármos a kisugárzása, szellemes, van humora, tartása, határozott, akkor egy B. Pitt is eltöroül mellette a nők szemében."
...
A magad nevében, kérlek... Tőlem lehet akármekkora Humor Herold, ha nem tetszik, akkor mint férfit, ugyanúgy le fogom szarni. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!