Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasitanak engem, vissza a nálam fiatalabb lányok, meg az idüsebb nők? 24/F?
Figyelt kérdés
2019. júl. 3. 08:28
1/9 anonim válasza:
Tehát...akkor valamennyi nő, akinél kezdeményezel, visszautasít, vagy kizárólag a Veled egykorúaknál érsz el valamit?
Kicsit bővebben is leírhattad volna a kérdésedet, hiszen általában így van ez, vagy fiatalabbal ismerkedünk, vagy idősebbel...
2/9 anonim válasza:
Mi honnan tudjuk? Ronda vagy, kövér, ápolatlan, esetleg túl alacsony?
3/9 anonim válasza:
Én azt javaslom, hogy mielőtt odamész valakihez, figyeld meg, jogy ad e valami jelet neked, egy mosoly vagy csak szemez veled...lehet ész nélkül odamész mindenkihez (nem tudom mert nem írtál sok mindent ezzel kapcsolatban)
4/9 anonim válasza:
Keresd meg akkor azokat, akikkel pont egy évben és egy napon is születtél
5/9 anonim válasza:
Van látványos pocakod? Akkor érthető
7/9 anonim válasza:
Ha dagadt vagy akkor érthető. Meg akkor is ha 20 alatti lányt keresel , lassan középkorúan.
8/9 anonim válasza:
Mert csak két dimenzióban tudsz gondolkodni. Ráadásul az egyik az bináris.
1. Férfi-Nő
2. Kor
Ez nagyon kevés dimenzió... ha többen is tudnál gondolkodni, akkor talán esélyed is több lenne.
9/9 anonim válasza:
Nincs mese, meg kell keresned azt a nőt, aki pont abban a pillanatban született, mint te. Más esélyed nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!