Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít el engem minden lány?
Esélyt sem kapok arra hogy megismerjenek. Kevés lányt találok ismerkedésre. Hiába szánok rengeteg időt az ismerkedésre. Nem tudom miért taszítom ennyire a lányokat.
25 körül vagyok már, de az ég világon senkim nem volt.
Nagyon zavar, ennyi idősen már mindneki talált valakit. Itt is az olvasom hogy az emeberek többsége 18 éves kora előtt talált már párt, hosszabb-rövidebb időre. Nem is tudom milyen egy lányt szeretni, szeretkezni vele...Mások már ennyi idősen több százszor szexeltek.
Még van kb 3 éved gyakorolni.
Azaz minél több randira elmenni és lesz-rni hogy mi lesz az eredménye, tanulni a hibáidból és önbizalmat nyerni a sikereidből.
Amire ez bőven elegendő.
Nyílván nem 3 éved van rá, annyi amennyit rászánsz, de egy kicsit szorongó 28-30 évest látni randin az asztal túl oldalán aki alig mer megszólalni vagy csak nem elég jó fej és közvetlen ... na az már gáz.
Viszont ha sikerül felhoznod magad egy normális szintre onnan már te döntöd el, hogy család + gyerek irányba mész vagy a szingli vonalon folytatod míg valaki lenem köt.
Túl sok időt töltesz görcsös kereséssel.
Inkább magaddal foglalkozz! Tanulj meg egyedül is boldog lenni, illetve tanuld meg, hogy hogyan is működik az ismerkedés!
- Előbbi elengedhetetlen ahhoz, hogy egészséges kapcsolatod lehessen. Aki a párjában keresi a boldogságot, az sosem lesz boldog... max csak társfüggő. A boldogság készség, tanulható, és mindenkinek az egyéni feladata elérni. Leendődtől is érdemes elvárni ezt.
- Utóbbi pedig segítene megérteni az embereket, társalgás, vonzódás, interperszonális kommunikáció működését. Nem azt mondom, hogy PUA, mert az sokszor épít téves megállapításokra (főleg mivel megdug-eldob a célja), de vannak önismereti, kommunikációs pszichológiai könyvek, amik jó tudást közvetítenek. Találd meg a nekedvalót!
Fontos, hogy a végső dolog a gyakorlás lesz. Be kell illeszteni a gyakorlatba a tanultakat, és visszaigazolást kell szerezned arról, hogy milyennek látszol. Cél: úgy kell szimpatikusnak lenned mások számára, hogy közben önmagadat adod. És itt az utóbbi a fontosabb, abból nem lehet engedni. Ez az egyetlen szempont, amit be kell tartanod. Hazudni nem lehet... elfedni esetleg, de azt sem érdemes sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!