Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít el minden lány és ócska dumával?
Az a helyzet, hogy régebben szerelmes vtam egy lányba és mikor vszínűleg megsejtette, azt mondta van vkije pedig nem is volt. Ugyanez történt meg 5 hónappal később, de ott megmondtam a lánynak és ugyanazzal a szöveggel koppintott le, hogy van vkije, közben nem is volt senkije. Chat.hu-n és a Lovehuntersbe, akárhányszor írok vkinek nem válaszolnak. Tudom, hogy csúnya vagyok és az rám egyáltalán nem igaz, hogy előbb-utóbb egy lány megáll, de miért nem lehet megmondani, hogy ,,bocs, nem vagy az esetem"? Vagy miért nem lehet leg. barátkozni? Ez nagyon elkeserít. Az, hogy nem tetszem senkinek az is nagyon rossz, de az még rosszabb, hogy nem mondják meg mi a szitu. :'(
17/F
csajozás szabályai:
1. Ne légy ronda.
1.!
Így mégjobban elveszik az önbizalmam, mert ez ráadásul arra utal, hogy gyengének tartanak. :(
Kedves Kérdező!
Pontosan ez van velem is, én is rühellem, hogy nincs bennük annyi egyenesség, hogy legalább megmondják a tutit: nem jössz be, bocsi.
Helyette azt hazudják inkább, hogy foglaltak vagy, undorral néznek rám és elküldenek a pics.aba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!