Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít el minden lány és ócska dumával?
Az a helyzet, hogy régebben szerelmes vtam egy lányba és mikor vszínűleg megsejtette, azt mondta van vkije pedig nem is volt. Ugyanez történt meg 5 hónappal később, de ott megmondtam a lánynak és ugyanazzal a szöveggel koppintott le, hogy van vkije, közben nem is volt senkije. Chat.hu-n és a Lovehuntersbe, akárhányszor írok vkinek nem válaszolnak. Tudom, hogy csúnya vagyok és az rám egyáltalán nem igaz, hogy előbb-utóbb egy lány megáll, de miért nem lehet megmondani, hogy ,,bocs, nem vagy az esetem"? Vagy miért nem lehet leg. barátkozni? Ez nagyon elkeserít. Az, hogy nem tetszem senkinek az is nagyon rossz, de az még rosszabb, hogy nem mondják meg mi a szitu. :'(
17/F
"e miért nem lehet megmondani, hogy ,,bocs, nem vagy az esetem"?
Mert a nők és az őszinteség két külön fogalom.
Ne aggódj már:) Ezt még csak két lány mondta. Lehet, hogy a harmadiknak tetszeni fogsz. Chat.hu-n meg ne ismerkedj, tele van idiótákkal, ha meg nem, akkor fake képet tesznek ki, vagy ilyesmi. Meg régebben én is felmentem a barátnőmmel, és pasinak adtuk ki magunkat, meg ilyesmi, szóval na, nem a legjobb oldal:D
Egyébként szerintem azért mondta a lány, hogy van valakije, mert nem akart megbántani. Ha nekem vissza kell valakit utasítanom, akkor elkezdek parázni, hogy akkor mit mondjak, hogy ne bántsam meg. Hazudni mondjuk nem szoktam, mert az tényleg nem okés. Igaz, hogy ez a mellébeszélés nem túl jó, de sok lánynak így könnyebb.
Ja és, ne úgy állj a dolgokhoz, hogy "csúnya vagyok, nem tetszem senkinek", hidd el, hogy nem, és ha több önbizalmad lesz, akkor biztos könnyebben megy majd minden^^
"Szóval lehet, hogy nem nagyon éri meg őszintének lenni. Legalábbis ebben a kérdésben."
Szóval összeakadtál az ügyeletes rossz fiúval, de meggondoltad magad és ez nem tetszett neki. Aztán megint. És két rossz tapasztalat miatt, már az összes férfi egy pszichopata állat, akinek hazudni kell. Gondolj bele, mi lett volna, ha hazudsz nekik. EZ megint csak egy szánalmas kifogás, tehát igazam volt, hogy a nők és az őszinteség két külön fogalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!