Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők 20-30 évesen ha "sírnak" hogy normális férfit nem találnak, akkor 40-50 évesen ugyan hogy fognak?
20-30 között a fiatal férfiak, fittek, kisimultak, életerősek stb.
Ha közöttük nem találnak megfelelőt, akkor mi lesz 20-30 év múlva amikor már a 40-50 éves férfiak közül kell választani, akik már ráncosak, kopaszok, pocakosak lesznek?
Nem, ezt valójában úgy értem hogy olyan dolgot mutasson fel ami bizonyítja hogy életképes.
# 21
de életképességet csak saját ingatlan vagy sok pénz mutat fel nem.
?
Ebben a materialista világban része a saját ingatlan.
20
Téged sem az eszedért fognak szeretni! :D Tök jó, hogy látatlanban van egy kép a fejedben és az alapján ítélkezel.
A fizetése több, mint az enyém, nem is kevéssel. Annyi a különbség, hogy ő a mai napig mindenre csak elcseszi a pénzt, addig én 22 éves korom óta tudatosan odafigyelek. Lakáskasszát fizettem, megtakarítási számlára fizettem, euróba fektettem, később részvények majd kriptovaluták. 2017-ben hitelt vettem fel, hogy megvegyem az ingatlanom. A hitelt is úgy kalkuláltam ki, hogy legrosszabb esetben is tudjam fizetni.
Szar érzés lehet, mikor egy egyszerű irodista nő jobb meg okosabb, mint ezek a "férfiak".
# 26
tudom hogy ez az ingatlannal, kriptóval, befektetéssel seftelés a mai sikerkultúra, szuperember férfi, nő önmegvalósítás csúcsa és aki nem ebben gondolkodik az vesztes mármint szerinted.
Az anyagi jellegű célokon kívül most sorolj fel olyat amik nem anyagi célok.
# 28
munkámban és nagyon egészséges vagyok.
Akkor ideje egy olyan nőt keresned akinek elég annyi, hogy nagyon egészséges vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!