Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj hogyha 23 évesen valakinek még nem volt semmilyen párkapcsolata és szexuális élménye? Ez okozhat problémákat a későbbiekben?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 16. 10:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10-es nem tudom kitől kérdezed (én a 8-as vagyok), nálam az a gond hogy egyetlen nő sem tekint rám potenciális partnerként, egész egyszerűen nem vagyon vonzó senkinek.
2024. ápr. 17. 11:34
 12/20 anonim ***** válasza:
21%
#11 A kérdés a kérdezőnek szólt igazából. Viszont én még nem láttam olyan előnytelen külsejű pasit, akinek ne lett volna nője. :D
2024. ápr. 17. 12:26
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

12#

Érdekes az én környezetemben gyakran találkozni ilyesmivel

Nyilván te nagyívből sz.rsz rá ki szűz ki nem, így nem tudod meg, amivel nincs is semmi probléma. A probléma ott kezdődik hogy ezen fals tapasztalataidat te kivetíted ide mint valóságot. Márpedig a valóság nagyonis más.

Az emberek többsége persze nem szűz, sőt még a férfiak többsége sem, de azért elég gyakori jelenség ez. Még úgy is szembetűnő hogy legtöbben titkolják, egy állandó közegben (munkahely) ki szokott derülni

2024. ápr. 17. 14:51
 14/20 anonim ***** válasza:
21%
#13 Tekintettel arra, hogy több ismerősöm is van, akik nem épp előnyös külsővel rendelkeznek és kapcsolatban élnek, házasok, gyerekük van... biztos, hogy csak én vetítem ki a fals tapasztalataim a valóságra. Nem is az itteni pár ember hozzáállása a gond, akik folyamatosan hisztiznek. :D De nyugodtan le lehet pontozni. Az incel kommandó se jobb egy fokkal, se femináciknál... xD
2024. ápr. 17. 15:31
 15/20 anonim ***** válasza:

"Az incel kommandó se jobb egy fokkal, se femináciknál... xD"

Tapasztalataim szerint az incelkommandó nem kívánta mások halálát, és nem ők voltak sosem az érzéketlen gyűlölködők sem.

Míg a feminácik jónéhány (már törölt) kérdés alatt megvillantották mocskos énjüket és a gyűlölködést konkrétan halálba kívánásig fokozták. Konkrétan leírták hogy jobb lenne ha az incelek megölnék magukat, nem konkrét karakterekre, hanem úgy általánosan. Megkönnyebbülésüket fejezték ki az incelek halála kapcsán, konkrét előzmény nélkül.

Azóta nem tudok a feminácikra emberekként tekinteni

Az incelek nem írtak ilyeket

2024. ápr. 17. 18:04
 16/20 anonim ***** válasza:
#15 Nem olvastál te még itt eleget ezek szerint...
2024. ápr. 18. 07:24
 17/20 anonim ***** válasza:

16#

Sok éve már rengeteget olvastam itt, elég jól tudom mik mennek

2024. ápr. 18. 14:44
 18/20 Csingilingg88 válasza:
100%
Nekem is 22 évesen volt először, de nem hinném, hogy okozott volna ez bármi gondot...
2024. ápr. 20. 21:22
 19/20 Csingilingg88 válasza:
Lemaradt 26N
2024. ápr. 20. 21:23
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

"Nekem is 22 évesen volt először, de nem hinném, hogy okozott volna ez bármi gondot..."

Mivel nő vagy, így nyilván hogy nem volt gond ezzel

Férfiként vannak csak ezzel bajok

Ha nagyon odavagy, akkor legfeljebb fizetősök maradnak, nem túl jó opció, a nők szemében meg pláne nem

2024. ápr. 20. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!