Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj hogyha 23 évesen valakinek még nem volt semmilyen párkapcsolata és szexuális élménye? Ez okozhat problémákat a későbbiekben?
12#
Érdekes az én környezetemben gyakran találkozni ilyesmivel
Nyilván te nagyívből sz.rsz rá ki szűz ki nem, így nem tudod meg, amivel nincs is semmi probléma. A probléma ott kezdődik hogy ezen fals tapasztalataidat te kivetíted ide mint valóságot. Márpedig a valóság nagyonis más.
Az emberek többsége persze nem szűz, sőt még a férfiak többsége sem, de azért elég gyakori jelenség ez. Még úgy is szembetűnő hogy legtöbben titkolják, egy állandó közegben (munkahely) ki szokott derülni
"Az incel kommandó se jobb egy fokkal, se femináciknál... xD"
Tapasztalataim szerint az incelkommandó nem kívánta mások halálát, és nem ők voltak sosem az érzéketlen gyűlölködők sem.
Míg a feminácik jónéhány (már törölt) kérdés alatt megvillantották mocskos énjüket és a gyűlölködést konkrétan halálba kívánásig fokozták. Konkrétan leírták hogy jobb lenne ha az incelek megölnék magukat, nem konkrét karakterekre, hanem úgy általánosan. Megkönnyebbülésüket fejezték ki az incelek halála kapcsán, konkrét előzmény nélkül.
Azóta nem tudok a feminácikra emberekként tekinteni
Az incelek nem írtak ilyeket
16#
Sok éve már rengeteget olvastam itt, elég jól tudom mik mennek
"Nekem is 22 évesen volt először, de nem hinném, hogy okozott volna ez bármi gondot..."
Mivel nő vagy, így nyilván hogy nem volt gond ezzel
Férfiként vannak csak ezzel bajok
Ha nagyon odavagy, akkor legfeljebb fizetősök maradnak, nem túl jó opció, a nők szemében meg pláne nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!