Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az a kor nagyjából mikor jön el, amikor annak, akinek nincs párkapcsolati tapasztalata, el "kell" kezdenie aggódni, hogy talán a későbbiekben sem lesz?
"az első x kapcsolatát elcseszi mindenki"
Ezt meg honnan veszed?
Te ebben a világban élsz? 1-2 évente cserélgetik az emberek a kapcsolataikat 16-17 éves koruk óta. A többség. Tudom, tudom, itt mindenki kivétel :)
Ismerek egy olyan nőt, akinek semmilyen kapcsolata sem volt még mindig (huszonévesek vagyunk) de ennek ellenére rendkívül intelligensnek tartom, és biztos vagyok benne, hogy ha egyszer talál valakit, kitűnő társa tudna lenni bárkinek.
Meg ismerek olyat is, aki 14 éves kora óta pár hónapos kihagyásokkal mindig együtt volt valakikkel, rövidebb-hosszabb párkapcsatok, egyéjszakás kalandok stb. Hiába van nagy tapasztalata ennek az embernek, ha a kapcsolataiban tulajdonképpen szellemi fogyatékos, most éppen egy bipoláris zavarral küzdő ember után fut, aki az orvosai tanácsa ellenére is csak iszik meg füvezik, és még a kapcsolatuk idején is többnyire bunkó, nagyképű és cinikus volt ezzel a lánnyal. :D
Minőség a fontos, nem a mennyiség. Ha megvan a magadhoz való eszed, ismered saját magad, tudod, hogy milyen társra lenne szükséged, akkor nem kell aggódnod.
"te ebben a világban élsz? 1-2 évente cserélgetik az emberek a kapcsolataikat 16-17 éves koruk óta."
Éppen ezért semmi jelentosege, hogy hányadik kapcsolat.
Másrészt NEM mindenki cserelgeti.
Miért feltételezed, hogy srácról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!