Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életképes elgondolás, hogy egy jelenleg még házasságban élő, későbbiekben elvált nővel képzelem el, hogy legyen párkapcsolatom?
Elvált nőként írom: felejtsd el.
Az, hogy más elvárások mentén, nem azonos azzal, hogy leadtam az igényeket. Ellenkezőleg. Olyanba szerettem bele, aki pont az ellentéte annak, amit a volt férjemben nem szerettem, és sok olyan tulajdonsága van, amit igen. Tudom, hogy kit akarok, és kit nem. Ráadásul megtapasztaltam, hogy ezerszer jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban. Plusz a gyerekek miatt se jövök össze bárkivel. Akivel nem jönnek ki egymással, azzal hosszú távú, komoly kapcsolat teljesen kizárt.
Ez egy nagyon rossz - hogy ne mondjam ostoba - taktika. De sok szerencsét hozzá, hátha te leszel a kivétel, kérdező. Egyébként az igényeid téged áraznak be, azaz hogy sérült nőt akarsz befogni mert a királynő nem menne.
Szerény véleményem szerint csak még fájdalmasabb pofáraesésekre számíthatsz ahogy az idő múlik.
42N, második házasságban, nem adtam le most se a te szintedig.
Jaaa, hogy olyan nem kell akinek gyereke van? Gondolom legyen szép, legyen vékony, széparcu?
Egzisztenciával hogy állsz?
9
Autó?
Amiket irtál, azok alapok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!