Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még olyan 30-45 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan 30-45 éves introvertált nő, akinek van gyereke és vágyik egy társra?

Figyelt kérdés
Aki Budapesten vagy Pest megyében lakik, és szívesen ismerkedne egy lassan 40 éves férfival akinek szintén van gyereke.
2024. ápr. 15. 12:52
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
36%
@A pasik csak sírnak, hogy nincs egy normális nő! Aki szép, annak szinte mindent elnéztek, aki csak átlagos, hiába jár a kedvetekbe, ki is nyalhatja a popókátokat, az sem elég, úgy is le lesz cserélve, ha jön egy jobbnak látszó nő, az ideálotok. Azért maradnak a nők inkább egyedül, mert nincs egyensúlyban az adok-kapok és elköteleződni is képtelen a többség.
2024. ápr. 23. 17:05
 22/51 anonim ***** válasza:
21. Férfiként mondom hogy jogos amit írsz!
2024. ápr. 23. 17:30
 23/51 anonim ***** válasza:
Azt a kutya mindenit neki! Ne trollkodjátok szét a kérdést, ne menjünk már át gyűlölködésbe megint, mint száz más kérdésnél. Igen, vannak finoman szólva undorító viselkedésű férfiak és nők is egyaránt. A baj az, hogy mindig a jó a rosszal akad össze, ennek eredményeként lesz aztán ennyi ember frusztrált. Utálom az általánosításokat: minden pasi csak a szexre hajt, minden nőt a pénz érdekel, stb. Persze, van ilyen is, tagadni kár. Viszont kivételek vannak, csak rájuk kell találni.
2024. ápr. 23. 17:56
 24/51 anonim ***** válasza:

23. Itt most van egy kérdező, aki potya p*nára hajt. Ez nem kérdés, ez társkereső hirdetés. Azt várja hogy most írjanak neki. Nem ő vadászik, nem ő a férfi. Már ne haragudj, de nem vagyok együttérző egy újabb szerencse lovaggal, sőt, ez a pali a férfiak szégyene!

Én itt a gyk-n úgy csajoztam, hogy nem társkereső kérdésekkel bombáztam a népet, hanem elkezdtem értelmes dolgokról kommentelni, majd aki úgy érezte rám írt. Lám! Működött!

Aztán jött az intró pistike könnyes szemmel, hogy neki nő kell, majd egy átlátszó, végtelen gagyi és minden fantáziától mentes direkt kérdést feltett! Nők! Itt vagyok, írjon rám egy introvertált nő bp-ről vagy pest megyéből. Ahhhh, ez aztán a férfi! :D Főnyeremény!

2024. ápr. 23. 18:29
 25/51 anonim ***** válasza:
Értelek, te másként ismerkedtél itt, működött, hát örülj neki 24-es. Egyébként egyik válaszában a kérdező azt írta, tett már ki kérdést az ismerkedés kategóriába, de nem talált senkit. Ki kérem a kérdező nevében, hogy a férfiak szégyene lenne ezért a kérdéséért. Különben is, aki akar ír neki, aki nem, az nem. Ne bántsd kérlek!
2024. ápr. 23. 18:41
 26/51 anonim ***** válasza:
„Társkeresőkön is fent vagyok, de semmi egyezés, nem tartom magam egy ronda embernek.” Akkor elvárások az egekben!
2024. ápr. 24. 10:19
 27/51 anonim ***** válasza:
24-es, nem az a baj, hogy észrevetted, rossz kategóriában van a kérdés, hanem a stílus, ahogy lelkébe tiportál a kérdezőnek és elkönyvelted őt egy szánalmas, picsogó, kanos kisgyereknek, csak azért, mert sok pasi-sírós kérdést láttál már. Nekem is uncsi, én is látom, hogy „Lehet csajom, ha nincs kocsim, albérletben lakom, csóró, egyszerű melós, alacsony, kövér, szűz, kis mérettel megáldott, nem túl jóképű, de nagyon kedves, stb. vagyok? Kezdem azt hinni, ezeket mindennap ugyanaz a pár megkeseredett ember teszi fel. A másik zavaró dolog, néhányan mindig belekötnek a kérdezőbe meg a válaszolókba, kiforgatják a mondataikat. Te is belekötöttél abba, hogy introvertált nőt keres a kérdező. Szíve joga, hogy kit-mit keres! Akinek nem szimpi lapoz és kész.
2024. ápr. 24. 10:24
 28/51 anonim ***** válasza:
Szép gesztus így kiállni valaki mellett, rendkívül empatikus lehet 27-es!
2024. ápr. 24. 19:45
 29/51 anonim ***** válasza:
A kérdezőt 24-es jogtalanul kikiáltotta a férfiak szégyenének, a lelkébe gázolt. Már hogyne védeném?
2024. ápr. 25. 09:51
 30/51 anonim ***** válasza:
nekem is gázoljatok a lelkembe! mazo vagyok.alázzatok!
2024. ápr. 25. 23:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!