Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy társasági fiú létezik, hogy ennyire ragaszkodik egy csendes, introvertált lányhoz?
A barátom nagyon társasági ember, soha nem is értettem miért engem választott. Mégis azt mondja velem olyan békét érez, mint senkivel, és ezért szeret..
Ez meddig lehet elég összetartó erő egy kapcsolathoz? Hosszútávon elmúlhat ez nála, és unalmasnak találhat? Kettesben jól elvagyunk, de nem igazán tud magával vinni a társasági programjaira..
Én úgy érzem akkor élek igazán, amikor vele vagyok. Pedig alapvetően én sem bírom sokáig a túl extrovertált emberekkel.
nálunk is ez volt és az elején elég sokat rágódtam, hogy unalmas leszek neki egy idő után és dobni fog én meg közben beleesek és majd szenvedhetek
most szakítottunk egy hónapja, de nem emiatt (távkapcsolat lett volna és ez volt a logikus döntés) és most már sajnálom, hogy ilyen hülyeségekkel foglalkoztam és nem élveztem ki jobban, mert amúgy amíg tartott, minden jó volt és nem volt probléma a különbségekből
bár akkor most még jobban hiányozna
na mindegy, a lényeg hogy létezik ilyen és így is lehet nagyon jó kapcsolatotok, szóval ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!