Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszafogott, piercinges lányok. Létezik ilyen?
Csatlakozom. 5 piercing, 8 fülbevaló, full kivarrt hát, plusz máshol is tetkók, extrém haj. Utálok bulizni. Egyedül a pár fős baráti "bulikat" szeretem. Ott is az értelmes beszélgetést, vagy közös kedvenc számok éneklését. De ezeket is ritkán, pár havonta. Nem dohányzom, fesztiválon egyszer voltam egy koncert miatt, nem is maradtam tovább. Kirándulni is szeretek, csak rugdosni kell, hogy elindulnak, mert általában semmi kedvem kimozdulni. Utána már élvezem, kifejezetten szeretem a természetet, kiskoromban sokat bogarásztam, azonosítgattam őket határozók alapján. Sokkal jobban élvezem az ilyesmit, mint a nagy bulikat. Pedig elsőre szinte mindenki pörgős, extrovertált embernek tart, mert alapvetően nem vagyok elveszett társaságokban, feltalálók magam, bárkivel tudok beszélgetni, sokat mosolygok. Párom is meglepődött, meg eleinte félt is, hogy nem tudja majd tartani velem a tempót.
Ismerőseim jelentős része ilyen egyébként. Szóval egész sokan vagyunk ilyen kaliberűek.
11 piercinges (intim is), diszkreten tetovalt, ferjes anyuka vagyok, kifejezetten unalmas kulso parameterekkel.
Semmi karos szenvedely es buli. Helyette sportolok, kreativkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!