Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még olyan 30-45 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan 30-45 éves introvertált nő, akinek van gyereke és vágyik egy társra?

Figyelt kérdés
Aki Budapesten vagy Pest megyében lakik, és szívesen ismerkedne egy lassan 40 éves férfival akinek szintén van gyereke.
2024. ápr. 15. 12:52
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
Írj rá a nyolcasra.
2024. ápr. 18. 05:30
 12/51 anonim ***** válasza:
92%
Negyvenesként, gyerekkel már mindenkinek kialakult élete van, amit összeilleszteni valakivel nagyon nehéz. Én is próbáltam neten ismerkedni, de beleuntam. Hogy miért? Világosan leírtam, ki vagyok, kit keresek. Mégis bepróbálkoztak olyanok, akik nem tartoztak a célcsoportomba, korban nem voltak hozzám illők, túl messze laktak. Jöttek kényeztető ajánlatok, volt, aki képet is küldött magáról kedv csinálónak. Ha sikerült is chatelni valakivel, volt, aki egyszerűen indoklás nélkül hirtelen eltűnt. Volt, aki azt mondta, már válófélben van, de még az asszonnyal lakik, meg ehhez hasonlók. Volt, aki már randira hívott, aztán jó esetben lemondta, rosszabb esetben nem jött el. Ha pedig összejött mégis egy randi, sok csalódás ért, az okokat nem részletezném. A legszánalmasabbat mégis megemlíteném. Egy fickó a belső értékek fontosságát ecsetelte, hogy nem talál egy normális nőt, ehhez képest engem azért utasított el, mert van rajtam egy kis felesleg! Bár sikerült összefutnom pár szimpatikus emberrel, tudtunk jót beszélgetni egy kávé mellett, de nem volt meg a szikra, szóval se időm, se kedvem, se energiám minderre. Úgy vagyok vele, nem keresek aktívan társat, ha jönnie kell még valakinek az életembe, találjon rám valahogy. Sok szerencsét, a társkeresés ilyenkor felér egy kincskereső expedícióval.
2024. ápr. 18. 12:50
 13/51 anonim ***** válasza:
59%
12-es tökéletesen leírta.
2024. ápr. 18. 15:13
 14/51 anonim ***** válasza:
12. lusta vagy a sikerhez Ezért is van felesleged.bocs.
2024. ápr. 22. 08:44
 15/51 anonim ***** válasza:

Kérdező, kérdező. Ha nő lennék nem kellenél így látatlanba sem. Sehol nincs sikered, erre a gyk-n bedobsz egy társkereső hírdetést, ami szabály ellenes. Ennyi erővel autót is lehetne árulni.

Te nem kérdést tettél fel, hanem keresel valakit. Nagyon nem ugyanaz a dolog.

Látatlanba ismerkedni úgy, hogy sehol sem volt sikered, elég gáz lenne. Főleg hogy te is ilyenkor álmaid nőjét képzeled el a levelező partneredbe. Introvertált meg azért kellene, mert gyenge vagy mint férfi, és egy ilyen nőnél úgy érzed még labdába rúghatnál. Bocsi, de ez így egyben nagyon gáz. Főleg az, hogy te is sz*rsz arra, hogy ez az oldal nem egy társkereső. Konkrétan ma már mindenki sz*rik mindenre, majd mindenki panaszkodik a káoszra.

2024. ápr. 22. 19:22
 16/51 A kérdező kommentje:

#15, de, kérdést tettem fel. Amire nem kötelező válaszolni. Te pedig bölcsebb maradtál volna, ha nem éled ki a frusztrációd a másik "problémáján". Felteszem az introvertáltság fogalmával sem vagy tisztában. Azért "keresek" ilyen nőt, mert én is ilyen vagyok.

Nem "sikerre" vágyom, hanem társra. Tök jó, hogy neked valószínűleg klappol minden az életedben. Ha pedig úgy érzed a kérdésem sérti az igazságérzeted, hát jelentsd!

2024. ápr. 22. 20:48
 17/51 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ne vedd a szívedre! Mindenki azt gondol, amit akar!
2024. ápr. 22. 20:58
 18/51 anonim ***** válasza:

16. Nem igazán érdekel a nyomorod, vagy hogy te mivel vágsz vissza. Ez baromira nem kérdés, hanem konkrétan meghatározott társkereső hirdetés. Erre van itt a gyk-n megfelelő kategória, bár ott is 99%-ban csak pasik keresnek nőt. Nem az a baj hogy boldog boldogtalan nőt keres, hanem az, hogy már egy felület sem, ahol ne lenne egy szerencsétlen aki nőt akarna a farkára. Na ezzel van a baj. Jajjj nőt keresek ilyen-olyan külsővel, belsővel! Írjatok már nők, írjatok meg meghalok nő nélkül, annyira kétségbe vagyok esve, hogy már minden fórumot tele vágok, hátha lesz valaki aki megszán.

Akkor mi is itt ezzel a kérdésed? Írd már ki légyszi, hogy a kérdésem elmélet, nem keresel senki, a pm-ek nem érdekelnek. Ha ezt megtetted volna, egy szavam sem lenne.

2024. ápr. 22. 22:36
 19/51 anonim ***** válasza:
A kérdés így megfogalmazva tényleg felér egy társkereső hirdetéssel, de ezt finomabban is lehetett volna közölni. Ha a kérdezőt az érdekelte, hogy a gyerekes nők vevők-e az ismerkedésre gyerekes pasival, kicsit másképp kellett volna feltenni a kérdést. Ennyi! Mért kell ezért támadni? Reálisan, kellő önismeret birtokában introvertált, gyermekes férfiként meghatározta, hogy egy hozzá hasonló nőt keres. Egy biztos, a „nagyszerelem hajó” már elment, ha azt fiatalon nem sikerült összehozni ilyenkor tetszik vagy sem, többnyire már csak megalkuvással lehet párt találni. Az a baj a netes ismerkedéssel, csak egy fotó alapján megy az ítélkezés, kategorizálás. A jó külső még nem garancia arra, hogy a másik társként is képes viselkedni. Szerintem egyébként nem kategóriák vannak, hanem egyének, saját, szubjektív értékrendszerrel. Rengeteg szempont szerint lehetne skálát felállítani. Ha az egymás felé mutatott őszinteség, nyitottság és megbecsülés volna a kategóriák alapja, nem volnának ennyien egyedül. A sors van, amikor tálcán nyújtja, amire vágyunk, csak sokszor nem vesszük észre, vagy nem értékeljük.
2024. ápr. 23. 15:36
 20/51 anonim ***** válasza:

19. Engem az zavar, hogy lassan már nincs egy négyzet milliméter hely a világba, ahova ne mennének a pasik nőt keresni. Pont ezért van szétb*szva minden, pont ezért van az hogy a férfiakat lihegő nyelvű kiskutyának nézik, mindenhol a kanos férficsordák csesztetik a nőket, mindenhol mindenki ráír vad idegenekre. Annyira unalmas már! Mindig, mindenhol síró-rívó pasik tömkelege, hogy nőőőőő kell! Nőőőő kell!

Hol tudnék találni ilyen olyan nőt, mit írjak nekik, elég jó vagyok-e, miért utasítanak el...

Azért B+, mert pont ti szemetelitek tele az összes fórumot, a fb-ot, az instát, a jobbra-balra húzogatós sz*rokat. Élőben nem megy már mi? Ott f*sás van?! Pont ti meg a hozzád hasonló pasik tették tönkre a társkeresést, mert nem vagytok férfiak. Picsogó kisgyerekek, lehetsz te 40 meg lehet neked gyereked. Bedobtad ez az introvertált dumát, mert madár vagy, nem tudsz beszélgetni, ismerkedni, így talán egy kuka nőnél erősebbnek érezheted magad.

Ha legalább azt írtad volna hogy nőt keresek, és nem tetted volna hozzá hogy introvertált legyen nő. Először ismerkedni kell, aztán majd kiderül. Nem, neked kifejezetten csak introvertált kell!

Van eladó autód? Ha igen, ne tartsd magadba, a gyk mindent elbír.

2024. ápr. 23. 15:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!