Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz huszonévesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz huszonévesen ismerkedni?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok. Élőben szinte sehol, bulikban meg azt vettem észre, akik ott ismerkednek alkalmit keresnek. Az erre való alkalmazások pedig gyötrelmesek… a fent lévő férfiak vagy nagyon nem az eseteim vagy egy arcát is jól megmutató kép sincs róla, vagy szimpatikus de az első amit közöl, hogy alkalmit keres. 90%a a szimpatikus férfiaknak nem akar kapcsolatot (27-30éves korosztály). Nem értem komolyan a mai korombeliek mit akarnak akkor? Gáz elköteleződni, nyűg kapcsolatot vállalni (mert manapság az is vállalás és teher sokaknak). Hova haladunk? Ez mellett nincsenek helyek és lehetőségek ahol ismerkedni lehetne, ha meg lenne is kb nekem kell nőként kezdeményezni. Lehangoló, elkeserítő. Azt meg sem említve hogy a tapasztalatok alapján kb a katonasággal a férfiasság is kihalt úgy érzem… kb a nők vesznek virágot a pasiknak már meg ők indítanak meg kapcsolatokat…

2024. ápr. 11. 00:06
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
*random
2024. ápr. 11. 10:09
 32/46 anonim ***** válasza:
89%

#28 A férfiak azért nem kezdeményeznek, mert a nők kiölték ezt belőlük. Buliban nem akartok ismerkedni (érthető), munkahelyen nagyon nem ajánlott ilyenekbe belefolyni, netes társkereső nem jó.

Ha egy férfi odamegy egy nőhöz az utcán, boltban, buszon, villamoson stb. akkor az perverz, elmebeteg, baltás gyilkos, le van hordva mindennek, mert mégis mi a f...t képzel magáról, hogy hozzátok mert szólni. Ezek után mégis mit vársz, miért kezdeményezne bárki is egy vadidegennél? Egy férfi az ilyen helyzetből 99%-ban csak vesztesen jöhet ki...

2024. ápr. 11. 10:19
 33/46 anonim ***** válasza:
87%

“ ha meg lenne is kb nekem kell nőként kezdeményezni. Lehangoló, elkeserítő. ”

Hát ahogy felettem is írják, ma már kb sehol nem megengedett hogy ismerkedj, mert mindig van egy nő, akit az zavar, de nagyon, és férfiként ásd el magad, ha ott akarnál.

A másik meg, hogy tulajdonképpen miért is éri meg elköteleződni?

25 évesen már mutass fel mindent, és cserébe mit kapsz?

Hisztit, meg még több elvárást. Teperjél, alkalmazkodj, tagadd meg magad, mert magadban soha nem leszel elég jó. És ha kiengedsz, akkor alap és jogos, hogy csak te vagy a félős, és neked kell még tenni a kapcsolatba.

Most ezért érdemes?

Nyilván nem minden kapcsolat ilyen, de sokan tudva-tudatlanul, de ezt látják ebbe a dumába hogy a férfinak kell kezdeményezni.

2024. ápr. 11. 12:02
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Mert femcel vagy.
2024. ápr. 11. 13:07
 35/46 anonim ***** válasza:

Mit tudsz adni?

182 cm magasság és mellé még írtad hogy "testes" is vagy. Nehéz lesz így, a magasság még ok..

2024. ápr. 11. 14:58
 36/46 A kérdező kommentje:
Nem tudom miből vetted le hogy testes vagyok. Egy szóval nem írtam.
2024. ápr. 11. 16:14
 37/46 A kérdező kommentje:
De hagyjuk mert többnyire csak picsogó, lelkironcs férfiak tudnak ide írni akik senkinek nem kellenek. Na pont nem az ilyenek véleménye érdekelt.
2024. ápr. 11. 16:15
 38/46 anonim ***** válasza:
100%

#37 szerinted kik tették őket lelkironccsá?

De ha nem az itteniek véleménye érdekel, akkor kié? :))

2024. ápr. 11. 16:23
 39/46 anonim ***** válasza:
73%
37: Mert nem te jöttél ide picsogni, hogy nincs se jóképű pasid, sem pasihotelre lehetőséged 25 évesen, mert téged max alkalmira vállalnak be?🤣🤣🤣 Ki is most a lelki roncs? Én se vállalnálak be komolyra azok alapján amiket írtál az fix, de lehet még másra se.
2024. ápr. 11. 17:15
 40/46 A kérdező kommentje:
Nagyon megmondtad adtal magadnak vallveregetest? Jobb napod lett? Remelem.
2024. ápr. 11. 18:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!