Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz huszonévesen ismerkedni?
"nekem kell nőként kezdeményezni."
Ki ne találd már!
Tinder rib...okkal meg szóba sem állunk!
Maradj csak a kisfiúidnál akiket neked kell megb.ni is majd...
Egy rakás pasi van a világon, aki komoly kapcsolatot akar. Max neked nem felelnek meg, hát ez van.
A mai világban keveseknek adatik meg, hogy álomcsajjal/álompasival vannak együtt.
Két lehetőséged van.
1. Keresel tovább, addig szingli maradsz.
2. Leadsz az igényeidből, és belépsz egy kapcsolatba.
Ha a 20-as évek miatt így vagy akadva, mi lesz 30 felett?
Én 31 vagyok (férfi), itt már sokkal nehezítettebb a terep...
Mit nem adnék, ha újra 2X lennék!
60 as férfiként az alkalmi sem érdekel, hacsak nem fullos, diplomás, jómódú a nő. 30-asokban még ott a tesztoszteron. Fiamnnak a 2. felesége van. Mindkettő megkérte a kezét. Közte volt egy hosszabb kapcsolata, ott hiába kérte a nő esze ágában nem volt elvenni. Saját háza, nagy autója van. Amikor még nem volt így eleresztve nálam lakott, akkor is olyan nőket hozott haza, hogy pislogtam... Bajor Imre: "Ilyen a világ, milyen vóna ha ilyen sem vóna" Van a jó pasi, mint a fiam. Gyönyörű nőket csórón megkapott és kidobott 1 éjszaka után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!