Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz huszonévesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz huszonévesen ismerkedni?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok. Élőben szinte sehol, bulikban meg azt vettem észre, akik ott ismerkednek alkalmit keresnek. Az erre való alkalmazások pedig gyötrelmesek… a fent lévő férfiak vagy nagyon nem az eseteim vagy egy arcát is jól megmutató kép sincs róla, vagy szimpatikus de az első amit közöl, hogy alkalmit keres. 90%a a szimpatikus férfiaknak nem akar kapcsolatot (27-30éves korosztály). Nem értem komolyan a mai korombeliek mit akarnak akkor? Gáz elköteleződni, nyűg kapcsolatot vállalni (mert manapság az is vállalás és teher sokaknak). Hova haladunk? Ez mellett nincsenek helyek és lehetőségek ahol ismerkedni lehetne, ha meg lenne is kb nekem kell nőként kezdeményezni. Lehangoló, elkeserítő. Azt meg sem említve hogy a tapasztalatok alapján kb a katonasággal a férfiasság is kihalt úgy érzem… kb a nők vesznek virágot a pasiknak már meg ők indítanak meg kapcsolatokat…

2024. ápr. 11. 00:06
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Jó nyilván több az elvárásom, mint mindenki a szépet keresem.
2024. ápr. 11. 09:18
 22/46 anonim ***** válasza:
62%

Én átlagos férfiként alig kapok matchet Tinderen, néha-néha van 1-2. Még randi is összejön néha. Kapcsolatot szeretnék, de nagyon nehéz így hogy alig vannak lehetőségeim.

Az a helyzet, hogy aki szuperpasi és minden ujjára jut egy nő, az nem fog leállni eggyel. Ez a realitás.

F30

2024. ápr. 11. 09:19
 23/46 anonim ***** válasza:
34%

Írd már le, mik az elvárások és te mit adsz a pennádon kívül.

29N

2024. ápr. 11. 09:21
 24/46 anonim válasza:
94%

Nyilván a kérdezőnek is az a szintű férfi kell, aki sportos, tehetős, tanult és jóképű. Ez tök egyértelmű.

Úgy tűnik viszont, hogy te nem kellesz ezeknek a férfiaknak. Lehet elkéne gondolkodni azon, hogy hol állsz a "ranglétrán". Nem biztos, hogy azon a szinten vagy amire te vágysz és így marha nehéz lesz a dolog.

2024. ápr. 11. 09:24
 25/46 A kérdező kommentje:
Nálam magadabb legyen (mert 182vagyok), ne 200km-re eljen (sok kioffolodik igy sajnos), ne írja már a biojába hogy füvezik stb (elég gyakori), legyen jól látható képe ha már egy képről ismerkedünk.. sok matchem van, sok emberrel beszélek/tem. De akik külsőre tökre az eseteim, belsőre meg annyira irdatlan unalmasak vagy nem szimpatikusak… nem kell, hogy tehetős legyen. Annyit várok el ami nekem van, legalabb önálló ember legyen, ne otthon éljen már ennyi idősen és ne csak alkalmizni akarjon.
2024. ápr. 11. 09:28
 26/46 anonim ***** válasza:
30%
25: Te is tudod, hogy nem csak ennyi elvárásod van. Én is kíváncsi lennék hogy arcra milyen pasik jönnek be. Ha nem lakna otthon, hanem másokkal együtt az miért nem baj, ott se lesztek kettesben, pláne ha egynél több lakótársa van. Nagyon valószínű, hogy itt van más elvárás is, nem csak ennyi.
2024. ápr. 11. 09:37
 27/46 anonim ***** válasza:
92%

"Élőben szinte sehol" - nőként szinte bárhol ismerkedhetsz. A női kezdeményezések 80%+ sikeres. Míg a férfiaké valahol 15-20% körül mozog. A legtöbb férfit meg szinte bármikor meg lehet szólítani, még olyankor is, mikor egyértelműen zavarod, a legtöbb sokkal elnézőbbek a nőkkel, mint a férfiakkal.

"bulikban meg azt vettem észre, akik ott ismerkednek alkalmit keresnek." - igen, nagyjából csak arra keresnek az emberek társat ott. Aki komolyat akar, az általában nem szórakozóhelyen teszi.

"a fent lévő férfiak vagy nagyon nem az eseteim" - kíváncsi vagyok, hogy ezt pusztán képről döntötted el? Ott eléggé nagy szerepet kap a külső, így általában az átlagon felül kinéző férfiak kapnak több találatot, így pedig okuk sincs komoly kapcsolatra, mikor ilyen sok a jelentkező.

"egy arcát is jól megmutató kép sincs róla, vagy szimpatikus de az első amit közöl, hogy alkalmit keres." - a nők esetében is ugyanez van. Tükörben készült kép, ahol a vaku/telefon eltakarja az arcot. Popsi kép, ahogy nem látszik az arc, művészi képek, ahol a haj, falevél vagy egyéb takarja az arcot vagy csak egyszerűen olyan távol van a képen, hogy semmi nem látszik a másik arcából :))

És nem, komolyat sem keresnek, egy találatom sem akart komolyat, aki meg azt mondta, hogy igen, vagy nem volt alkalmas rá, mert egyszerűen nem tudott kommunikálni, vagy szó nélkül lelépett hónapokkal később:))

"Gáz elköteleződni, nyűg kapcsolatot vállalni (mert manapság az is vállalás és teher sokaknak). Hova haladunk?" - egyrészt sokunk most épít karriert, nincs ideje komoly kapcsolatra, másrészt sokan harminc felett terveznek megállapodni. Bár őszintén, amilyen tapasztalataim voltak nekem a nőkkel, nekem is elment a kedvem a kapcsolattól :))

"ha meg lenne is kb nekem kell nőként kezdeményezni." - már bocsánat, de egyrészt ezért harcoltak a nők az utóbbi évtizedekben, hogy a két nem a lehető legegyenlőbb legyen. Tehát nyugodtan lehet kezdeményezni és nem lehet elvárni azon "lovagias" tetteket sem, amik konkrétan abból alakultak ki, hogy a nő a "gyengébbik" nem. Másrészt, amilyen módon utasítják vissza a nők a férfiakat, nem is csoda, hogy a nagy többség nem is kezdeményez, hisz minek?

"a nők vesznek virágot a pasiknak már meg ők indítanak meg kapcsolatokat…" - mert az utóbbi években mind arra törekedtek az emberek, hogy elmossák a két nem közötti határokat. Hogy lám, a nők is képesek arra, amire a férfiak stb. Ami kulturálisan oda vezetett, hogy egyszerűen nincsenek nemi szerepek, főként nem a párválasztásban. Azt meg nem várhatod el, hogy akkor és ott légy egyenlő a másik nemmel, amikor az neked kedvez, amikor meg nem, akkor"a férfi legyen férfi és tegye ezt meg azt, mint régen".

Szóval vagy kezedbe veszed a dolgokat vagy türelmesen vársz és reménykedsz, hogy szerencséd lesz.

2024. ápr. 11. 09:40
 28/46 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van, bár én azok közé tartozom akik szerint ne a nő kezdeményezzen már. Nem én vagyok a férfi. Vagy oda jutottunk, hogy kapcsolatban azt is át kell a nőnek vállalnia? Mert full töketlenek. Már elnézést
2024. ápr. 11. 09:46
 29/46 anonim válasza:
100%

Ezt az otthonélés problémát se értem teljesen.

Budapesten oké az albérlet, kb halandónak esélytelen saját lakás ilyen ingatlan árak mellett.

Vidéken pedig ha jó kereseted van, simán tudsz venni kezdésnek egy 60m2-es panelt, 20m forint fele és így kb semmi értelme nincs albérletbe menni, csak azért, hogy fitogtasd, hogy te mennyire önálló vagy.

Én tavaly szeptemberig együtt éltem a barátnőmmel, majd szakítottunk és haza költözötem. Itt nálunk 22m forintért kapsz felújítva egy lakást (10e fős város az ország közepén). Minek fizessek albérletet, ha a jelenleg megtakarított pénzemhez gyűjtök még 1/ 1 és 1/2 évig aztán kevés hitellel tudok venni egy lakást? Ha elmennék albérletbe, akkor ez az idő minimum duplázódna és fizetnék olyan dologért ami sose lesz az enyém.

Ha lenne barátnőm, akkor vele nyilván mennék, de mivel nincs így teljesen felesleges tekintve azt, hogy reális cél számomra a saját lakás (havi 350-400e forint a megtakarításom, úgy hogy adok bele otthon is a dolgokba). Ha valaki ezért kikosaraz, akkor az annyit is ér. :D

2024. ápr. 11. 09:46
 30/46 anonim ***** válasza:
90%
29: Én is dettó emiatt kérdeztem tőle ezt, hogy miért probléma, de úgy néz ki ő 25 évesen a jóba szeretne beleülni. Én pl az otthon élésen kívül megfelelnék pl az elvárásainak, de mivel lakásra gyűjtök és nincs barátnőm, ezért nem fogok 150-200K-t kidobni azért, mert valami randim nőnek nem tetszik, hogy 24 évesen nekem így jobban megéri anyagilag. Tök sokat tudtam így spórolni, azon gondolkodom, mibe fektessem ezt az összeget, hogy fialjon többet most pl.
2024. ápr. 11. 10:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!