Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz huszonévesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz huszonévesen ismerkedni?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok. Élőben szinte sehol, bulikban meg azt vettem észre, akik ott ismerkednek alkalmit keresnek. Az erre való alkalmazások pedig gyötrelmesek… a fent lévő férfiak vagy nagyon nem az eseteim vagy egy arcát is jól megmutató kép sincs róla, vagy szimpatikus de az első amit közöl, hogy alkalmit keres. 90%a a szimpatikus férfiaknak nem akar kapcsolatot (27-30éves korosztály). Nem értem komolyan a mai korombeliek mit akarnak akkor? Gáz elköteleződni, nyűg kapcsolatot vállalni (mert manapság az is vállalás és teher sokaknak). Hova haladunk? Ez mellett nincsenek helyek és lehetőségek ahol ismerkedni lehetne, ha meg lenne is kb nekem kell nőként kezdeményezni. Lehangoló, elkeserítő. Azt meg sem említve hogy a tapasztalatok alapján kb a katonasággal a férfiasság is kihalt úgy érzem… kb a nők vesznek virágot a pasiknak már meg ők indítanak meg kapcsolatokat…

2024. ápr. 11. 00:06
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
86%

Ezt mondják 18 évesen, ezt mondják 20-onévesen, majd ezt mondják a 30-as és 40-esek is...

Nem lehet élőben, nem lehet neten, selejtesek a pasik, selejtesek a nők, sehol nincs normális..

Unalmas már!

Valahol minden létező korosztály képes megismerkedni a másikkal, mert TE is kérdező te is látod, hogy a korosztályod és az idősebbek fiatalabbak mind találnak társat maguknak.

És minden létező korosztályból szeretnének nagyon sokan komolyabb kapcsolatot.

Ezt a kérdésed most olvassa vagy 10 korodbeli pasi aki komolyat akar te meg nem találsz..

És olvassa 10 korodbeli lány aki talált ebben a korosztályban pasit...

Mindenhol lehetséges ismerkedni élőben neten mindenhol, és sehol sem. Mindenhol ugyanannyi az esély.

2024. ápr. 11. 06:19
 12/46 anonim ***** válasza:
74%

Először is a "katonaságról", ami ugye a sorkatonai kényszerszolgálat, nem tudhatsz semmit már csak a korodnál fogva sem. Semmi köze a férfiassághoz.

Ha 25 évesen nem találsz senkit, aki el akar venni, az azért van, mert a megállapodási korhatár általánosan kitolódott. 46 éves férfi vagyok, de már az én időmben sem állapodtunk meg 25 évesen, illetve én igen, de el is váltunk.

Keresgélj csak, tartózkodj attól, hogy kihasználjanak, és ha eljön az ideje, lesz, aki megkér. Csak már nem úgy működik, hogy beülsz a presszóba egy kapuccsínó mellé, keresztbe teszed a zerge lábaid, és leszólítanak a jóképű hapsik. Vannak a társkeresőn is normális fazonok, csak szűrni kell és sok meló van vele. Az élő ismerkedésben sem lehet megspórolni ezt.

Akinek van párja ennyi idősen, az valószínűleg nem támaszt nagy elvárásokat a másik irányába, csak annyit, amivel egy párkapcsolat működik. Meg vannak a szerencsések, ahol minden klappol, de az elég ritka.

2024. ápr. 11. 07:07
 13/46 anonim ***** válasza:
100%

Én meg szerződéses katona voltam de annak sincs köze a férfiassághoz.

35f

2024. ápr. 11. 07:14
 14/46 anonim ***** válasza:
81%
Én olyan együttérző vagyok, hogy pont most szisszentettem fel egy 100-as zewát, qurva allergia.
2024. ápr. 11. 08:18
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem nehéz, csak nem kellene ennyire válogatni. Szerinted aki kapcsolatfüggő, az úgy áll hozzá mint te? Nem, megpróbálja kihozni a maxot abból amilye van és nem utasít vissza mindenkit. Nem csak azokat kellene észrevenni, akik megtehetik, hogy alkalmit keressenek, hanem azokat is akik nem néznek ki annyira jól, de komolyak a szándékaik. Nekem is folyamatosan azt szajkózza mindenki hogy adjál lejjebb, azt érdekes módon senki nem teszi ezt, max ha csak szexről van szó.
2024. ápr. 11. 08:31
 16/46 anonim ***** válasza:
87%
Pár képet bedobnál ide, hogy milyen pasik tetszenek külsőre? Van pár szingli 30-as haverom. :D
2024. ápr. 11. 08:43
 17/46 A kérdező kommentje:
A katonaságot csak példának hoztam fel, mert amit látok az az, hogy édesapám korosztálya még tudja mi a férfi fogalma és tud úgy viselkedni (50éves korosztály), de a maiak nagyon nem. Nem is tudok úgy tekinteni rájuk. Nem nagyok az elvárásaim csak mert nem állok le mindenkivel és van egy séma ami szerint a társkeresőn keresek. Ha látnátok milyen emberek vannak ott… elnézést, hogy elvárás hogy meglegyenek a fogai, ne legyen 150kg, normális jól látható kép legyen róla és velem azonos bőrszínű legyen.. jesus
2024. ápr. 11. 09:07
 18/46 anonim ***** válasza:
68%

Veled lehet a probléma. Nekem simán ment mindkét alkalommal Badoon. Vagy válogatsz vagy a személyiségedet nem bírja senki. Nem az, hogy nem lehet válogatni, de próbálj már megismerni valakit. Ne írd le azonnal. Valid profilokkal ismerkedj.

29N

2024. ápr. 11. 09:09
 19/46 A kérdező kommentje:
Valamint hogy legalább magasabb legyen nálam és ne 200kmre lakjon
2024. ápr. 11. 09:09
 20/46 anonim ***** válasza:
93%

A katonaság egy nagyon hülye példa... A sorkatonaság semmit nem nevelt ki, csak alkoholisták és ku..vapecérek tömegeit. Meg lehet nézni, hogy az átlag 50+os korosztály milyen lelki és fizikai állapotban is van valójában. Azt elhiszem, hogy apud nem ilyen, de az nem jelenti, hogy ő képviseli az átlagot.

Ha meg külsőre csak ennyi elvárásod lenne, akkor azért nem volna olyan nehéz dolgot, mint ahogy azt előadod.

2024. ápr. 11. 09:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!